ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΤα μηνύματα Τραπεζιώτη και η μισοάδεια αίθουσα

Τα μηνύματα Τραπεζιώτη και η μισοάδεια αίθουσα

Τα μηνύματα Τραπεζιώτη και η μισοάδεια αίθουσα

Μηνύματα προς πολλές κατευθύνσεις έστειλε ο Δημήτρης Τραπεζιώτης το απόγευμα της Δευτέρας, στην συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου, παρουσία του Πάνου Σκουρλέτη.

Κι ενώ θα περίμενε κάποιος ότι στις προθέσεις των συντρόφων ήταν να ανοίξουν τη συζήτηση για το τι έφταιξε στις δημοτικές εκλογές και ο ΣΥΡΙΖΑ πήγε… άκλαυτος, το έκαναν αβαβά… Βλέπετε ο Σκουρλέτης λέγεται ότι ήταν ένας από αυτούς που πήραν την τελική απόφαση για Αγρίνιο και Μεσολόγγι και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι τα έκανε ρόιδο.

Προτίμησε λοιπόν να εξαπολύσει δριμεία κριτική στη ΝΔ και τα εσωκομματικά προβλήματα που υπάρχουν να τα κάνει γαργάρα. Οι παρευρισκόμενοι άκουγαν με μεγάλη προσήλωση τον σύντροφο Πάνο και χειροκροτούσαν, ώσπου ο κ. Τραπεζιώτης πήρε το λόγο και αναφέρθηκε μέχρι και σε πολιτικές «συναλλαγές» που έγιναν κατά την προεκλογική περίοδο χωρίς όμως να κατονομάσει. Ίσως και να μην χρειάζονταν.

Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ εξάλλου γνωρίζουν πολύ καλά ποιοι είχαν το μαχαίρι τότε και εκτός από το πεπόνι «έκοψαν» κι αυτόν… Η αίθουσα του ΔΗΠΕΘΕ πάντως ήταν μισοάδεια.

Που ήταν όλοι αυτοί οι σύντροφοι που λίγο καιρό πριν γέμιζαν αίθουσες και πλατείες;

Εφημερίδα «Συνείδηση»

Προς το παρόν κάτω από τον πήχη ο ΣΥΡΙΖΑ 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr