Τα αποτελέσματα στους Δήμους της Αιτωλοακαρνανίας και στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Η μετάδοση των αποτελεσμάτων των επαναληπτικών Περιφερειακών και Δημοτικών Εκλογών της 2ας Ιουνίου 2019 στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διεξάγεται και για τις τρεις Περιφερειακές Ενότητες με τη χρήση ενιαίου Πληροφοριακού Συστήματος.

Με το Ειδικό Πληροφοριακό Σύστημα τα αποτελέσματα σε Αιτωλοακαρνανία, Αχαΐα και Ηλεία και συγκεντρωτικά στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας μεταδίδονται έγκυρα και υπεύθυνα στο εσωτερικό δίκτυο των κτηρίων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και στο Διαδίκτυο (Internet) χωρίς καμία χρονική καθυστέρηση (μετάδοση σε πραγματικό χρόνο) από την ειδική σελίδα https://ekloges2019.pde.gov.gr/ της Π.Δ.Ε. που λειτουργεί από τις 26 Μαΐου και μέσω του Εθνικού Δικτύου Δημόσιας Διοίκησης ΣΥΖΕΥΞΙΣ.

Σε κάθε αποτέλεσμα Εκλογικού Τμήματος και σε κάθε συγκεντρωτικό πίνακα των Δημοτικών και Περιφερειακών Συνδυασμών (σε επίπεδο Δημοτικού Διαμερίσματος, Δημοτικής Ενότητας, Δήμου, Περιφερειακής Ενότητας, Περιφέρειας) αντιπαραβάλλονται τα αντίστοιχα αποτελέσματα του Α΄ γύρου.

Εναλλακτικά οι πολίτες μπορούν να επισκέπτονται τον ιστότοπο της ΠΔΕ, https://www.pde.gov.gr ο οποίος προωθεί τους χρήστες στον ιστότοπο με τα εκλογικά αποτελέσματα.

Εναλλακτικά δείτε ΕΔΩ