Τα 4 χρυσά παιδιά μας και τα 2 χάλκινα δώσανε στην Ελλάδα την 1η θέση

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ TAEKWONDO ΑΥΣΤΡΙΑΣ 2014
Συμμετοχή του TAEKWONDO Αγρινίου με τον Ζαχαρόπουλο Χαράλαμπο

Το taekwondo Αγρινίου με προπονητή της ελληνικής αποστολής Ζαχαρόπουλο Χαράλαμπο συμμετείχε στο ευρωπαϊκό κύπελλο Μελκ-Βιεννη Αυστρία 12-4-2014. Τα 4 χρυσά παιδιά μας και τα 2 χάλκινα δώσανε στην Ελλάδα την 1η θέση και κατέκτησε το κύπελλο Αυστρία με 2η την Σλοβενία ,3η την Αυστρία,4η την Γερμανία. οι αθλητές μας επιδείξανε τον καλύτερο εαυτό τους κ πετύχαμε τις παρακάτω διακρίσεις: χρυσό μετάλλιο Βερελής Σεραφείμ -45 κιλά,χρυσό μετάλλιο Σαράκης Ανδρέας -36 κιλά, χρυσό μετάλλιο Παπαγιανόπουλος Ιωάννης -27 κιλά,χρυσό μετάλλιο Υφαντή Χρυσάνθη -36 κιλα,χαλκινο μεταλλιο κρετσης γιωργος-55 κιλα και χάλκινο μετάλλιο Σαράκς Γρηγόρης -40 κιλα.
Όλοι οι αθλητές μας στο βάθρο κυματίσανε την ελληνική σημαία μας, ευχαριστούμε την ελληνική ομοσπονδία taekwondo που ενέκρινε την συμμέτοχη μας με προπονητή της ελληνικής αποστολής Ζαχαρόπουλο Χαράλαμπο. Οι μικροί αθλητές μας αποδείξανε ακόμα μια φορά όπως και στην χώρα μας και στο εξωτερικό ότι είναι η καλύτερη ομάδα taekwondo.
Η μεγάλη αγωνιστική εμπειρία, η αγάπη,το πάθος και ο σεβασμός του προπονητή μας Ζαχαρόπουλου Χαραλάμπου για το ολυμπιακό άθλημα του taekwondo ανέβασε ακόμα μια φορά την χώρα μας πρώτη όπου επιδείξαμε την μαχητικότητα των Ελλήνων αθλητών. Ευχαριστούμε τους γονείς που με αγάπη συνοδεύουν τα παιδιά τους κ μέσα στους δύσκολους  καιρούς συμπαραστέκονται στο έργο μας να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι. Συγχαρητήρια στους αθλητές μας κ τον προπονητή τους
Το ΔΣ θα είναι πάντα κοντά σας και στις νίκες κ στις ήττες.

Ο πρόεδρος ΑΣ Αγρινίου  Χαντζάρας Κων/νος