ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΣυζήτηση με παραγωγούς στο Αγρίνιο είχε ο Πάνος Σκουρλέτης

Συζήτηση με παραγωγούς στο Αγρίνιο είχε ο Πάνος Σκουρλέτης

Συζήτηση με παραγωγούς στο Αγρίνιο είχε ο Πάνος Σκουρλέτης

Συζήτηση με εκπροσώπους της κτηνοτροφικής και γεωργικής παραγωγής στο Αγρίνιο είχε σήμερα ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης. Ο πρώην υπουργός βρίσκεται στο Αγρίνιο για την ανοιχτή συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο της εκστρατείας του κόμματος για την εγγραφή νέων μελών.

“Διατηρούμε την επαφή μας με τον αγροτικό κόσμο, επιδιώκουμε να συνδιαμορφώσουμε θέσεις που θα απαντούν στις νέες ανάγκες του, μελετάμε μαζί τα χρόνια, δυσεπίλυτα προβλήματα. Θα είμαστε στο πλευρό τους, για την προώθηση της κτηνοτροφικής και γεωργικής παραγωγής, για να αναπτυχθεί ο πρωτογενής τομέας και να συμβάλει στη συνολική ανάπτυξη της χώρας μας, με όρους κοινωνικής δικαιοσύνης” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πάνος Σκουρλέτης μετά τη συνάντηση με τους παραγωγούς της περιοχής.

Παρόντες στη συνάντηση με τους παραγωγούς ήταν και οι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος και Θάνο Μωραΐτης, η πρώην βουλευτής Μαρία Τριανταφύλλου και ο Παναγιώτης Μανδέλος, από την Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ως υπεύθυνος αγροτικών θεμάτων.

agrinioculture.gr 

Αγρίνιο: Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση από τον Π. Σκουρλέτη

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr