ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΣυνεχίζονται από το πρωί οι έρευνες για τον εντοπισμό 70χρονου στο Ριγάνι Ναυπακτίας (ΦΩΤΟ)

Συνεχίζονται από το πρωί οι έρευνες για τον εντοπισμό 70χρονου στο Ριγάνι Ναυπακτίας (ΦΩΤΟ)

Συνεχίζονται από το πρωί οι έρευνες για τον εντοπισμό 70χρονου στο Ριγάνι Ναυπακτίας (ΦΩΤΟ)

12/4/19 09:51: Συνεχίζονται με περισσότερες δυνάμεις οι έρευνες για τον εντοπισμό του 70χρόνου από άνδρες της Πυροσβεστικής υπηρεσία , της 6ης ΕΜΑΚ με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο καθώς και πεζοπόρα τμήματα που έχουν «χτενίσει» την περιοχή που έχει πυκνή βλάστηση. Χθές το απόγευμα δόθηκαν στην δημοσιότητα από την οικογένεια του τα στοιχεία  του αγνοούμενου. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο.

11/4/19:20:15: Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες για σήμερα στην περιοχή Κρανοβρυση 4 χιλιόμετρα ανατολικά του Ριγανιου από την πυροσβεστική υπηρεσία   την 6η ΕΜΑΚ και την αστυνομία. Όπως σας είχαμε ενημερώσει νωρίς το μεσημέρι βρέθηκε το αυτοκίνητο του 70χρονου όχι όμως και ο ίδιος. Η αγωνία συνεχίζεται καθώς έχουν γίνει έρευνες σε κεντρικούς δρόμους και γενικότερα η περιοχή έχει ελεγχθεί σε μεγάλο μέρος χωρίς ωστόσο έχει  να βρεθεί ίχνος του 70χρονου. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το κινητό του έχει δείξει στίγμα και αύριο με το πρώτο φως της ημέρας οι έρευνες θα συνεχιστούν ακόμη και σε σημεία που υπάρχει βλάστηση.

11/4/2019:14:45: Βρέθηκε το αυτοκίνητο του 70χρονου παρκαρισμένο στη θέση Κρανοβρυση. Όμως ακόμη δεν έχουν βρει τον ίδιο οι έρευνες συνεχίζονται.

11/4/219:11:45: Άκαρπες οι έρευνες  μέχρι στιγμής για τον εντοπισμό του 70χρόνου, το Nafpaktianews.gr παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα σας ενημερώσει.

11/4/2019 9:57:Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 70 χρόνο στο Ριγάνι Ναυπακτίας με την συνδρομή  πυροσβεστικών δυνάμεων καθώς και της 6ης ΕΜΑΚ με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο. Τα .ιχνη του  70χρόνου   έχουν χαθεί από το πρωί της Τετάρτης όταν και έφυγε από την οικία του με το αυτοκίνητο του  έχοντας μαζί του το κινητό του τηλέφωνο του οποία λειτουργεί.

Στις έρευνες που ξεκίνησαν με το πρώτο φως της ημέρες συμμετέχουν 7 άνδρες της Π.Υ. καθώς και δυο άτομα της 6ης ΕΜΑΚ με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, να επισημάνουμε ότι οι έρευνες είχαν ξεκινήσει χθες με την συνδρομή της αστυνομίας η οποία συνεχίσει και σήμερα τις έρευνες.

Πρώτη ενημέρωση

Έρευνες για τον εντοπισμό  70χρονου από την Αστυνομία πραγματοποιούνται από το πρωί στην περιοχή της τ.κ.Ριγανίου του δήμου Ναυπακτίας.

Ο 70 χρονος έχει εξαφανιστεί από το πρωί σήμερα χωρίς να έχει δώσει κάποια σημάδια ζωής,με αποτέλεσμα να έχουν κινητοποιηθεί οι αρχές για τον εντοπισμό του.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

nafpaktianews.gr

Σύλληψη 48χρονου αλλοδαπού φυγόποινου στο Αγρίνιο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr