Συνάντηση Σ. Λιβανού Βουλευτή νομού Αιτωλ/νίας με τον Δήμαρχο Ναυπάκτου Β. Γκίζα (ΦΩΤΟ)

 Συνάντηση εργασίας με το δήμαρχο Ναυπάκτου κ. Βασίλη Σούζα και τους αντιδημάρχους κκ Ζαχαρία Χοχτούλα και Θωμά Κοτρωνιά είχε ο Σπηλιος Λιβανός, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ, χθες το πρωί στην έδρα των τεχνικών υπηρεσιών και της πολεοδομίας του δήμου Ναυπάκτου.
Συζήτησαν εκτενώς το αναπτυξιακό σχέδιο της δημοτικής αρχής και τις δυνατότητες ενίσχυσης της προσπάθειας τους από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την κεντρική διοίκηση. Έγινε μια συνολική συζήτηση για τις αναπτυξιακές προοπτικές της Ναυπακτίας, τόσο στον ορεινό της όγκο όσο και στο παραθαλάσσιο μέτωπο.
Ο Σπήλιος Λιβανός έθεσε στους συνομιλητές του ως θέμα πρωταρχικής σπουδαιότητας την εκπόνηση μιας μεσομακροπρόθεσμης αναπτυξιακής μελέτης, ενός αναπτυξιακού business plan, το οποίο θα αναδεικνύει τις προτεραιότητες τις περιοχής και το brand name και θα βοηθήσει στην προβολή της και στην ανάδειξη της Ναυπακτίας ως έναν μοναδικό 12μηνο τουριστικό προορισμό που θα αποτελεί μια μοναδική εμπειρία για τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες.
«Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να επενδύσουμε σωστά και να εκμεταλλευτούμε τον σπάνιο συνδυασμό ελληνικής θάλασσας και βουνού, πολιτισμού, ιστορίας, ορθόδοξου προσκυνήματος, παράδοσης και τοπικής γευσιγνωσίας που προσφέρει με ένα μοναδικό τρόπο η προικισμένη Ναυπακτία μας», τόνισε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας.

Πραγματοποιήθηκε στο Μεσολόγγι η ενημερωτική εκδήλωση για την προστασία των πολιτών από τις απάτες (ΦΩΤΟ)