ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΣυνάντηση του Δημάρχου Μεσολογγίου Κώστα Λύρου με το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου

Συνάντηση του Δημάρχου Μεσολογγίου Κώστα Λύρου με το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου

Συνάντηση του Δημάρχου Μεσολογγίου Κώστα Λύρου με το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου

Με το Προεδρείο και μέλη του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου συναντήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Κώστας Λύρος, παραλαμβάνοντας το σχετικό με τις πρόσφατες απεργιακές κινητοποιήσεις ψήφισμα της ΠΟΕ – ΟΤΑ αλλά  και τα τοπικά αιτήματα.

Ο κ. Κώστας Λύρος δήλωσε υπέρ της μόνιμης εργασίας, αναγνωρίζοντας το δίκαιο των κινητοποιήσεων αλλά παράλληλα  το δικαίωμα των πολιτών στην ομαλή λειτουργία της καθημερινότητάς τους και την διασφάλιση της δημόσιας υγείας. Όπως είπε, ο Δήμος  στηρίζει στην πράξη κι όχι στα λόγια τους εργαζομένους του, τους οποίους εμπιστεύεται και συγχαίρει για την ευσυνειδησία τους, ειδικά σε κρίσιμες στιγμές. Ταυτόχρονα, η δημοτική αρχή εκμεταλλευόμενη πλήρως τις δυνατότητες που της παρέχονται, πρόκειται να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες ανανέωσης του μηχανοκίνητου εξοπλισμού της καθαριότητας, παρέχοντας ασφάλεια στους εργαζομένους του τομέα κι αποτελεσματικότητα στο έργο τους. Επεσήμανε δε, πως η γενική έλλειψη μόνιμου προσωπικού στους Δήμους, προκαλεί πολλές φορές σοβαρά προβλήματα για τα οποία απαιτείται πολιτική βούληση για την αντιμετώπισή τους.

Αγρίνιο: «Έφυγε» από τη ζωή η 38χρονη Ζαχαράκη Σεβαστή σύζυγος του Δημητρίου Φελέκη, ήταν υπάλληλος του Δασαρχείου Αγρινίου

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr