Συμφώνησαν ότι… δυσκολεύει

Η ήττα του Ναυπακτιακού Αστέρα από τον Τηλυκράτη Λευκάδας, στο «Παπαχαραλάμπειο» Στάδιο δεν προδικάζει τίποτα, όμως οι προπονητές Ανδρέας Παντζαράς  και Δημητρης Θεοδοσίου συμφώνησαν ότι καλείται και  η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας να διαχειριστεί ένα αρνητικό αποτέλεσμα στην έδρα της.  Αυτό είπαν στις δηλώσεις τους μετά την αναμέτρηση κι ο μέν τεχνικός του Τηλυκράτη χαρακτήρισε απόλυτα δίκαιη τη νίκη του, ο δε Θεοδοσίου απέδωσε την ήττα σε κόπωση και στις χαμένες ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου.
Πάντως οιν πρωταθλητές Αιτωλοακαρνανίας μετά τις δύο (από τις έξι) Αγωνιστικές των μπαράζ δεν αποτελούν το φαβορί για τη άνοδο στην Γ΄Εθνική και καλούνται στην συνέχεια να ξεπεράσουν την «κατάρα» που δεν επέτρεψε στις ομάδες του Νομού το «άλμα» τρία προηγούμενα  χρόνια. 
 
Ανδρέας Παντζαράς
«Ήταν παιγνίδι κομβικό για μας από τη στιγμή που ερχόμασταν από ένα άτυχο – θα έλεγα- αποτέλεσμα, γιατί και το προηγούμενο παιγνίδι δικαιούμασταν τη νίκη. “Διαβάσαμε “ πολύ σωστά το παιγνίδι, υα παιδιά δούλεψαν πού στον αγωνιστικό χώρο, θεωρώ το αποτέλεσμα πέρα για πέρα δίκαιο, άσχετα αν το γκολ ήρθε από μια άτυχη στιγμή του τερματοφύλακα και του αμυνόμενου τα Ναυπάκτου. Αν εξαιρέσω μια μεγάλη ευκαιρία της Ναυπάκτου στο 20΄, νομίζω δεν μας απείλησε    σε κάποια άλλη στιγμή, απεναντίας εμείς είχαμε στο πρώτο ημίχρονο έξι σουτ  απ’ τη μεγάλη περιοχή και στο δεύτερο ημίχρονο αρκετές προϋποθέσεις για να δημιουργήσουμε πολύ καλές ευκαιρίες. Ρίσκαρε ο αντίπαλος, έπαιξε με κάποιες μεγάλες μπαλιές κι εμείς δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Τώρα πλέον μπαίνει και η Ναύπακτος στην διαχείριση ενός αρνητικού αποτελέσματος στην έδρα της, γιατί αν πετύχαινε κι άλλη νίκη σε δύο παιγνίδια κι έξι βαθμούς θα ήταν πολύ δύσκολο για κάποια άλλη ομάδα να την προσπεράσει. Εμείς κοιτάζουμε τώρα το παιγνίδι της Ιτέας. Να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κόσμο της Λευκάδας, που ήταν σήμερα στο πλευρό της ομάδας. Προγνωστικά δεν μπορούμε να πούμε ότι υπάρχουν, γιατί κάθε ομάδα έχει κάνει δύο διαφορετικά αποτελέσματα με εξαίρεση την Ιτέα που έκανε δύο ήτες, αλλά  κι αυτή βελτιώθηκε και πέτυχε τρία γκολ εκτός έδρας. Είναι πολύ δύσκολο πλέον κάποια ομάδα να πάρει πολύ εύκολα την πρώτη θέση.  Για τη φιλοξενία, όλες οι ομάδες έχουν ανέβει επίπεδο δεν υπάρχουν πια αυτά που γίνονταν παλιά. Δεν μιλάω για το «Παπαχαραλάμπειο»  γιατί  άλλη μια φορά που είχα έλθει με τον Οδυσσέα Αναγέννησης κι είχαμε κερδίσει κι εκείνο το παιγνίδι η φιλοξενία ήταν άψογη. Ακόμα περισσότερο τώρα».
Δημητρης Θεοδοσίου
«Όντως καλούμαστε  να διαχειριστούμε ένα αρνητικό αποτέλεσμα και θέλω να δώσω συγχαρητήρια την ομάδα του Τηλυκράτη για τη νίκη της, να δώσω συγχαρητήρια στο διαιτητικό τρίο  και να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήλθε στο γήπεδο. Η αλήθεια είναι ότι το θέλαμε αρκετά το παιγνίδι, δυστυχώς κάποια προβλήματα που δημιουργήθηκαν το τελευταίο διάστημα μας οδήγησαν να μην είμαστε τόσο καλοί  κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο ήμασταν καλοί, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, δεν καταφέραμε να βάλουμε το γκολ, είχαμε μια άτυχη στιγμή με την οποία προηγήθηκε   η ομάδα της Λευκαδας και πιστεύω στο δεύτερο ημίχρονο ρόλο έπαιξε η κόπωση που δημιουργήθηκε απ’ το παιγνίδι της Κυριακής που η ομάδα με παίκτη λιγότερο έτρεξε πάρα πολύ και παίκτες στους οποίους στηρίζεται η επιθετική μας ανάπτυξη δεν λειτούργησαν με καθαρό μυαλό, λόγω της  κόπωσης.  Με την Αμβρακία θα έχουμε επιστροφές, θα γυρίσουν οι τιμωρημένοι  Δημόπουλος και  Δημητρακόπουλος, που πιστεύω θα μας δώσουν φρεσκάδα. Δεν έχει χαθεί τίποτα πιστεύω πολύ στην ομάδα καις τα παιδιά αυτά. Έχουμε αποδείξει ότι στα δύσκολα μπορούμε   να φέρουμε εις πέρας τις αποστολές μας. Την ευθύνη την έχω εγώ, τα παιδιά προσπάθησαν κι είμαι ευχαριστημένος, συνεχίζουμε να διεκδικήσουμε το επόμενο παιγνίδι. Με τον Τηλυκράτη  καθοριστικό ρόλο έπαιξαν οι χαμένες ευκαιρίες. Το να  δεχθείς ένα γκολ  είτε από τύχη, είτε από ενέργεια του αντιπάλου,  δεν απαγορεύεται. Δεν έχουμε υπογράψει συμβόλαιο ότι θα προηγούμαστε συνέχεια και θα κερδίζουμε. Έπρεπε να λειτουργήσουμε διαφορετικά, αλλά λόγω κόπωσης δεν είχαμε καθαρό μυαλό να φτιάξουμε ευκαιρίες και να γυρίσουμε το αποτέλεσμα».
papaioannou