ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΣύλλογος Νεφροπαθών Αιτωλοακαρνανίας: Ημερίδα για την πρόληψη και αντιμετώπιση προβλημάτων νεφροπάθειας (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Σύλλογος Νεφροπαθών Αιτωλοακαρνανίας: Ημερίδα για την πρόληψη και αντιμετώπιση προβλημάτων νεφροπάθειας (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Σύλλογος Νεφροπαθών Αιτωλοακαρνανίας: Ημερίδα για την πρόληψη και αντιμετώπιση προβλημάτων νεφροπάθειας (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Ο Σύλλογος Νεφροπαθών Αιτωλοακαρνανίας είναι σωματείο νεφροπαθών τελικού σταδίου και μεταμοσχευμένων και αριθμεί 140 μέλη και έχει σαν σκοπό την ανάδειξη και διεκδίκηση λύσεων των προβλημάτων των νεφροπαθών αλλά και την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας στα θέματα της δωρεάς οργάνων σώματος και της εθελοντικής αιμοδοσίας. Η μεταμόσχευση νεφρών είναι σημαντικό βήμα βελτίωσης της ποιότητας ζωής των νεφροπαθών αλλά και σημαντικής μείωσης του κόστους περίθαλψης για την πολιτεία.

Για τους λόγους αυτούς αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε στις 13 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 5.15 μμ  στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου ημερίδα με ομιλητές τους θεράποντες ιατρούς των Μονάδων Τεχνητού Νεφρού στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας. Η εκδήλωση έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας και του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου και πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Νοσοκομείου και των δύο ιδιωτικών Μονάδων Τεχνητού Νεφρού Αγρινίου, του ΕΥΗΝΩΡ και του ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ.

Στην οργάνωση της εκδήλωσης αυτής συμμετέχει με παράλληλες δράσεις την ίδια ημέρα ο Σύλλογος Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Αιτωλοακαρνανίας.

Επίσης το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει την τιμητική βράβευση του μέντορα  της Νεφρολογίας κ. Νικόλαου Γερμανού για την επί σαράντα χρόνια προσφορά του στην περιοχή μας.

afisa

Καιρός: Ο «Ζορμπάς» φεύγει, οι βροχές παραμένουν

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr