ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΜε συλλαλητήριο υποδέχονται τον Αλέξη Τσίπρα στην Λευκάδα

Με συλλαλητήριο υποδέχονται τον Αλέξη Τσίπρα στην Λευκάδα

Με συλλαλητήριο υποδέχονται τον Αλέξη Τσίπρα στην Λευκάδα

Το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας- Βόνιτσας καλεί τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τη νεολαία της Λευκάδας αλλά και της γειτονικής Ακαρνανίας να διαδηλώσουμε την αντίθεσή μας στην υποβάθμιση της Υγείας στην μαζί με το Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Λευκάδας τη μέρα των εγκαινίων του νέου νοσοκομείου Λευκάδας απο τον πρωθυπουργό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Αλ.Τσίπρα.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΜΑΗ 10 πμ ΣΤΟΝ ΑΗ ΜΗΝΑ
Να δώσουμε απάντηση στα σχέδια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ να παρουσιάσει το «μαύρο-άσπρο» στα εγκαίνια του νέου νοσοκομείου που τόσο είχε ανάγκη ο λαός της περιοχής και να καταδικάσει την αντιλαϊκή πολιτική που τσακίζει τα δικαιώματά μας.
Η διαχρονική πολιτική υποβάθμισης της Υγείας και της μετατροπής της σε πανάκριβο εμπόρευμα για το λαό είναι η αιτία που όλο και λιγότεροι λαϊκοί άνθρωποι έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες Υγείας. Από την άλλη μεγαλοεπιχειρηματίες του κλάδου και οι ασφαλιστικές εταιρίες τρίβουν τα χέρια τους από τα μεγάλα περιθώρια κέρδους που ανοίγονται μπροστά τους.
ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΜΕ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΕΛΑΤΕΣ
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΠΑΡΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΩΣΤΕ:
• Να στελεχωθεί άμεσα το νέο νοσοκομείο με μόνιμο προσωπικό για να καλυφθούν οι ανάγκες του λαού της περιοχής σε παροχές Υγείας.
• Να λειτουργήσουν όλα τα τμήματα και οι κλινικές του νέου νοσοκομείου

lefkadapress.gr

Εκτός λειτουργίας το Taxisnet το Σαββατοκύριακο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr