Συλλαλητήριο από το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου την Πέμπτη 21/4

Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α. καλεί τους εργαζόμενους , άνεργους, συνταξιούχους, νεολαία, τη μικρομεσαία αγροτιά, τους μικροεπαγγελματίες

Να απαντήσουμε στα προκλητικά ψέματα της κυβέρνησης που προσπαθεί με ελιγμούς , μεθοδεύσεις και τακτικισμούς να ξεγελάσει την εργατική τάξη  και τα λαϊκά στρώματα , να αδυνατήσει την αγωνιστική απάντηση απέναντι στο νέο χτύπημα  που φέρνει στην κοινωνική ασφάλιση .

Η κυβέρνηση έδωσε στη δημοσιότητα και κατέθεσε στη νομοπαρασκευαστική επιτροπή της Βουλής το νομοσχέδιο που σαρώνει  ό, τι έχει απομείνει  από τα ασφαλιστικά δικαιώματα , φέρνοντας πρόσθετες περικοπές στις ήδη αποδιδόμενες συντάξεις  και πολύ περισσότερο στις νέες.

Το νομοσχέδιο που κατέθεσε η κυβέρνηση δεν εξαιρεί κανένα, μας αγγίζει όλους .

Δε θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Παίρνουμε την υπόθεση στα χέρια μας , οργανώνουμε την πάλη μας  μέσα από τα ταξικά συνδικάτα μας για την επιτυχία της 48ωρης απεργίας  όταν έρθει το νομοσχέδιο για ψήφιση στη Βουλή

Δεν υπάρχει χρόνος  για χάσιμο. Καμιά αναμονή!

Δε θ’ αφήσουμε να ολοκληρώσουν τη σφαγή! Δε θα παραδώσουμε την ασφάλιση στα κοράκια των ασφαλιστικών εταιρειών που περιμένουν στη γωνία.

Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α. καλεί όλους σε γενικό ξεσηκωμό παντού, στους χώρους δουλειάς, στους κλάδους , στους τόπους κατοικίας καθημερινά.

Καλεί την εργατική τάξη  και τα λαϊκά στρώματα της περιοχής στο συλλαλητήριο πικετοφορία την Πέμπτη 21 Απρίλη  και ώρα 8:00 μ.μ. στην κεντρική πλατεία στο Αγρίνιο.