Συγκινεί το μήνυμα του αδελφού του νέου Δημάρχου Ξηρομέρου

Ιδιαίτερα συγκινητικό το μήνυμα του αδελφού του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη για τα γενέθλια του.

Ο Πάνος Τριανταφυλλάκης, γιατρός και ο ίδιος, σε μήνυμα προς τον αδελφό του εκτός από τις ευχές του αναφέρεται και στους λόγους που όπως όλα δείχνουν έπεισε τους πολίτες του να του δώσουν το τιμόνι του Δήμου. Στον προσωπικό λογαριασμό του νέου Δημάρχου Ξηρομέρου ανέβασε τα παρακάτω: «Ο άνθρωπος που σε αγαπάει αληθινά, δε βολεύεται σε φθηνές δικαιολογίες και σε έτοιμες απαντήσεις τύπου ‘’δεν μπορώ’’. Δεν σε αποφεύγει, δεν σου γυρνάει την πλάτη όταν του δείχνεις πόσο μεγάλη ανάγκη τον έχεις. Αυτός που σε αγαπάει πραγματικά, δημιουργεί την ευκαιρία εκεί όπου όλα δείχνουν πως αυτό είναι αδύνατο, χτίζει μία
γέφυρα εκεί όπου υπάρχουν συντρίμμια, τρέχει κοντά σου έστω και για λίγα λεπτά. Θέλει να σε βλέπει, ακόμα και αν είναι πιεσμένος, έστω και αν δεν μπορεί να είναι παρών, ένα μήνυμα θα σου στείλει και θα σε ρωτήσει απλά: ‘’πώς είσαι, όλα καλά; Αν χρειαστείς κάτι, να ξέρεις πως πάντοτε εδώ θα είμαι’’. Πάντα δίπλα σου σε όλους τους αγώνες της ζωής. Σ´ αγαπώ, όχι γιατί είσαι ο αδερφός μου, αλλά γιατί είσαι ένας από τους πιο υπέροχους ανθρώπους που έχω γνωρίσει και έχω δίπλα μου στη ζωή μου. Χρόνια σου πολλά αδερφέ! Να είσαι πάντα υγιής, δυνατός, δημιουργικός και ορεξάτος για προσφορά…».

Εφημερίδα «Συνείδηση»

Δωρεάν σχολικά είδη και τσάντα στα «πρωτάκια» από το Σύλλογο Πολυτέκνων Αγρινίου