Αγρίνιο: Ο σχολικός αγώνας που δεν έληξε ποτέ…

Το 2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου συμμετείχε στους Σχολικούς Αγώνες Ποδοσφαίρου. Στις 2 Μαρτίου αγωνίστηκε με το 3ο ΓΕΛ Αγρινίου, αγώνας που δεν έληξε ποτέ, παρά μόνο στα χαρτιά και με αποτέλεσμα αμφισβητούμενο.

Αναλυτικότερα, ο κανονικός αγώνας έληξε 1-1 και όπως προβλέπεται χτυπήθηκαν πέναλτι. Ενώ χτυπήθηκαν 4 πέναλτι και το αποτέλεσμα ήταν 3-2 υπέρ του 3ου ΓΕΛ Αγρινίου, ο αγώνας διακόπηκε και αναίτια δεν χτυπήθηκε το 5ο πέναλτι.

Ενώ το 2ο ΕΠΑΛ άσκησε ένσταση γιατί δεν τηρήθηκαν οι κανονισμοί και οι κείμενες διατάξεις κατά τη διεξαγωγή του αγώνα, ο αγώνας κατοχυρώθηκε στο 3ο ΓΕΛ Αγρινίου, απόφαση που στηρίχθηκε  στο φύλλο αγώνα του Διαιτητή.

«Είμαστε έκπληκτοι γιατί έγινε παραποίηση του αποτελέσματος, στο φύλλο αγώνα!

Υποθέτουμε ότι οι κύριοι υπεύθυνοι είναι οι διαιτητές και οι αντιπρόσωποι της ομάδας Φυσικής Αγωγής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτ/νίας, οι οποίοι ενώ ήταν παρόντες υποστηρίζουν ότι δε γνωρίζουν το αποτέλεσμα…..

Εάν σε Σχολικό Πρωτάθλημα συμβαίνουν αυτά, φαντάζεται ο καθείς γιατί το Ελληνικό Ποδόσφαιρο είναι αυτό που είναι….» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση του Σχολείου.

Παρούσα η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Μόσχας