Σχολικό συγκρότημα Φιλελλήνων: Κομμάτι από την ταράτσα έπεσε στο προαύλιο! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Ευτυχώς που την ώρα του περιστατικού δεν υπήρχαν μαθητές στο σημείο

Ένα μικρό θαύμα είχαμε στο σχολικό συγκρότημα της Φιλελλήνων στο Αγρίνιο, όπου στεγάζονται το 3ο Γυμνάσιο καθώς και το Νυχτερινό Γυμνάσιο και Λύκειο, όταν την Τρίτη το μεσημέρι, έπεσε στο προαύλιο, ένα μεγάλο κομμάτι από την ταράτσα του κτιρίου, ευτυχώς σε στιγμή που στο χώρο δεν βρισκόταν μαθητές, μιας και τα μαθήματα της φετινής σχολικής χρονιάς ολοκληρώθηκαν.

Θα μπορούσαν όμως να κινδυνέψουν μικρά παιδιά, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που στο προαύλιο της σχολικής μονάδας παίζουν αρκετά. Το περιστατικό που φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα η «Σ» εύλογα προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση τόσο στη σχολική κοινότητα όσο και στις τάξεις γονιών οι οποίοι ανησυχούν για την σωματική ακεραιότητα των παιδιών τους, ενώ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, γονείς είχαν κρούσει σχετικά τον κώδωνα του κινδύνου εδώ και καιρό.

Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό, απαιτούνται άμεσα εργασίες συντήρησης του κτιρίου σε συνεργασία Δήμου Αγρινίου και του ιδιοκτήτη, πριν σημειωθεί κάποιο νέο απρόοπτο. Εξάλλου, τώρα είναι μίας πρώτης τάξεως εργασίες μιας και η σχολική μονάδα θα παραμείνει κλειστή το καλοκαίρι καθώς ολοκληρώθηκαν τα μαθήματα.

sxoleio kommati taratsa (1)

Στο σημείο τοποθετήθηκε προστατευτική κορδέλα ενώ το συμβάν κατεγράφη από την Αστυνομία.

Νίκος Αγγελόπουλος για την εφημερίδα “Συνείδηση”

Αστυνομικός ΔΙ.ΑΣ. για «συγνώμη» στο Athens Pride: Έλα να δεις τι κάνει η Αστυνομία στις φαβέλες του Αγρινίου (ΦΩΤΟ)