Το Superyacht O’Pati στην Ναύπακτο

Η Ναύπακτος και αυτό το  καλοκαίρι είναι πόλος έλξης και ας μην μπορούν να την προσεγγίσουν εύκολα  τα yachts. Σήμερα το μεσημέρι ακόμη ενά πολυτελές σκάφος έφτασε έξω από το λιμάνι της Ναυπάκτου φιλοξενώντας Ρώσους . Αφού απόλαυσαν τις ομορφιές της Ναυπάκτου από το σκάφος του βγήκαν στο  λιμάνι για να γευματίσουν στο εστιατόριο «Κουζίνα Μαρία Λόη» . Κάμερα του Nafpaktia news.gr ήταν εκεί και σας παρουσιάζει όμορφες εικόνες από το πολυτελές σκάφος. .

Δυο λόγια για το O’ PATI

Το έντονο μεταλλικό μαύρο χρώμα της γάστρας και οι μοντέρνες γραμμές της υπερκατασκευής ταιριάζουν απόλυτα με την κομψότητα και την ισχυρή προσωπικότητα του 40μετρου O’Pati.
Το O’Pati μπορεί να φιλοξενήσει 12 άτομα με άνεση σε μια Owner Cabin, δυο
VIP cabins και δυο Twιn Cabins. Η κάθε λεπτομέρεια είναι σαφής, ευδιάκριτη και καλά μελετημένη σε κάθε δωμάτιο με σκοπό να δημιουργείται μια χαλαρή και ευχάριστη ατμόσφαιρα επί του σκάφους. Για το λόγο αυτό στο O’Pati της Golden Yachts και οι 5 καμπίνες είναι μεγάλες και άνετες με το μάρμαρο, το δέρμα και το ξύλο να δένουν αρμονικά μεταξύ τους, δίνοντας μια ατμόσφαιρα ζεστή και φιλόξενη.

Στο κεντρικό χώρο του Main Deck , στον οποίο εισέρχεται κανείς ανοίγοντας διάπλατα μια συρόμενη γυάλινη πόρτα, συναντά ένα «έξυπνο» μπαρ,
μια άνετη περιοχή συζήτησης, τη τραπεζαρία, το σαλόνι της τηλεόρασης και στο βάθος την γέφυρα διακυβέρνησης.

Η ομοιομορφία και η συνοχή στο στυλ έχει επιτρέψει την συνύπαρξη όλων αυτών, σε μια μοναδική μεγάλη αίθουσα. Η αίσθηση του χώρου που βιώνει ο επιβάτης χαρακτηρίζεται από την χαλάρωση και την διάχυτη φωτεινότητα, αποτέλεσμα των χρησιμοποιημένων υλικών. Η συρόμενη γυάλινη οροφή πάνω από το καθιστικό, δίνει την αίσθησητης συνύπαρξης του χώρου με τον ουρανό!

www.nafpaktianews.gr

Ενημέρωση από το Δήμο Αγρινίου για το «Μεταχρωματικό έλκος του πλατάνου»