Συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου

Κατόπιν των εκλογών του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου, που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 26 και την Τετάρτη 27 Ιουνίου και μετά από πρόσκληση του πρώτου σε σταυρούς συμβούλου, κ. Βασίλη Σπυρόπουλου, όλα τα νεοεκλεγέντα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου συνήλθαν, βάσει του άρθρου 14 του Καταστατικού, με θέμα την κατανομή αξιωμάτων.

Το σώμα βρέθηκε σε πλήρη απαρτία, ενώ ακολούθησε μυστική ψηφοφορία, από την οποία αποφασίστηκε ομόφωνα η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Τη θέση του Προέδρου κατέλαβε για τέταρτη συνεχόμενη θητεία ο κ. Βασίλης Σπυρόπουλος, ενώ αναλυτικά η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής:

ΑΞΙΩΜΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
Πρόεδρος Βασίλης Σπυρόπουλος
του Σπυρίδωνα
Αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Πασιόπουλος
του Σπυρίδωνα
Γεν. Γραμματέας Μαργαρίτα Κοσσόβα
του Ευθύμιου
Ειδικός Γεν. Γραμματέας Γιώργος Ντέκας
του Ευθύμιου
Οικονομικός Επόπτης Κωνσταντίνος Κουτσαγγέλης
του Γεωργίου
Αναπληρωματικός Οικονομικός Επόπτης Θωμάς Καραγιάννης
του Αποστόλου
Μέλος Μαρία Κωνσταντίνου
του Πέτρου
Μέλος Αρετή Χαντζή
του Παναγιώτη
Μέλος Συμεών Στεφάτος
του Αντωνίου

Το νέο Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά τα μέλη του για τη μαζική συμμετοχή στις εκλογές, γεγονός που ενίσχυσε και δυνάμωσε το Σύλλογο, ενώ υπόσχεται να σταθεί αντάξιο στις προσδοκίες τους.

Το σώμα, με καινούρια πνοή, υπόσχεται την άοκνη συνέχιση των προσπαθειών του για την προάσπιση των συμφερόντων όλων των εμπόρων. Επιθυμία και βούλησή του είναι η αναβάθμιση και η ανάπτυξη τόσο του τοπικού εμπορίου όσο και της πόλης μας εν γένει.

Νέο μπαράζ πλειστηριασμών στην Αιτωλοακαρνανία