Ο στολισμός του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στα Καλύβια!

Στην κεντρική πλατεία Καλυβίων πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η εορταστική εκδήλωση για τον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου, που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και την Τ.Κ. Καλυβίων, ενώ συμμετείχαν οι μαθητές των σχολείων!

Στην όμορφη γιορτή παραβρέθηκε αντιπροσωπεία της ποδοσφαιρικής ομάδας του Παναιτωλικού με επικεφαλής τον υπεύθυνο του αγωνιστικού τμήματος, Μάκη Χ. Μπελεβώνη, και ο Χρήστος Κουτσοσπύρος, καθώς και οι ποδοσφαιριστές Μάρκο Μαρκόφσκι, Μάρκος Πάουλο, Λουίτζι Τζενάμο, Γιώργος Βακράκος και Αλέξανδρος Παρράς.

Πολλά στολίδια και χειροποίητα δώρα τοποθέτησαν στο μικρό έλατο, οι μικροί μαθητές του Νηπιαγωγείου, του Δημοτικού Σχολείου και του Γυμνασίου, ενώ στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης εκπαιδευτικοί και πολλοί γονείς.

Ταυτόχρονα λειτούργησε μέχρι αργά το απόγευμα χριστουγεννιάτικη αγορά με είδη δώρων, κατασκευές και γλυκίσματα που προετοίμασε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου,  στην κεντρική πλατεία Καλυβίων. (Φωτογραφία Γ. Αντωνόπουλος).

kalivia dentro

kalyvia.gr

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Σχολής Γονέων στο Αγρίνιο