ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΣτις εκδηλώσεις μνήμης των Πεσόντων Αεροπόρων στο Θέρμο ο Σάκης Τορουνίδης (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Στις εκδηλώσεις μνήμης των Πεσόντων Αεροπόρων στο Θέρμο ο Σάκης Τορουνίδης (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Στις εκδηλώσεις μνήμης των Πεσόντων Αεροπόρων στο Θέρμο ο Σάκης Τορουνίδης (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

«Η απόδοση τιμής στους ήρωες του τόπου μας είναι μια πράξη που τους χρωστάμε διαχρονικά»

Στις εκδηλώσεις Μνήμης των Πεσόντων Αεροπόρων, στο μνημείο που βρίσκεται στον λόφο του Αγίου Κοσμά στο Θέρμο, παρέστη σήμερα, Κυριακή 16 Ιουνίου, ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ, Σάκης Τορουνίδης.

Το καλαίσθητο μνημείο φιλοτεχνήθηκε με την πρωτοβουλία του δήμου Θέρμου, στον λόφο του Αγίου Κοσμά, την Κορυφή των Ηρώων, ως ελάχιστος φόρος τιμής στους πεσόντες την ώρα του καθήκοντος Νικόλαο Σιαλμά, Κωνσταντίνο Κοντογιώργο, Βασίλειο Κουρκούτα, Ευστάθιο Τσίγκα και Ευάγγελο Σταθόπουλο.

Αναφερόμενος στους ήρωες του Θέρμου και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου που έπεσαν στον βωμό του καθήκοντος, υπερασπιζόμενοι την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας ο υποψήφιος βουλευτής δήλωσε:

«Η απόδοση τιμής στους ήρωες του τόπου μας είναι μια πράξη που την χρωστάμε διαχρονικά όλοι εμείς οι πολίτες που ζούμε και δημιουργούμε ελεύθεροι στην καθημερινότητά μας. Οι αεροπόροι μας έπεσαν την ώρα του καθήκοντος για τα ιδανικά της πατρίδας και την ακεραιότητά της. Τα διδάγματα των ένδοξων πράξεων των συμπολιτών μας αποτελούν φάρο για το αύριο της Ελλάδας. Θέλω να συγχαρώ τον δήμαρχο Σπύρο Κωνσταντάρα για την πρωτοβουλία που πήρε να φιλοτεχνήσει αυτό το εξαίσιο μνημείο και να τιμήσει όπως τους αξίζει τους ήρωές μας».

 

Αντηλιακά: Μάθετε πώς επιδρά ο δείκτης SPF στην επιδερμίδα μας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr