ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΣτις Δ.Ε. Αρακύνθου και Μακρυνείας ο Γ. Παπαναστασίου – “Δουλειά μας είναι να δίνουμε πραγματικές λύσεις στα προβλήματα” (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Στις Δ.Ε. Αρακύνθου και Μακρυνείας ο Γ. Παπαναστασίου – “Δουλειά μας είναι να δίνουμε πραγματικές λύσεις στα προβλήματα” (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Στις Δ.Ε. Αρακύνθου και Μακρυνείας ο Γ. Παπαναστασίου – “Δουλειά μας είναι να δίνουμε πραγματικές λύσεις στα προβλήματα” (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Στις Δημοτικές Ενότητες Αρακύνθου και Μακρυνείας βρέθηκε ο Γιώργος Παπαναστασίου επικεφαλής του Συνδυασμού «Αγρίνιο Νέα Αρχή – Τόπος να ζεις».

Μαζί με υποψηφίους  δημοτικούς συμβούλους συζήτησαν με τους κατοίκους και τους ενημέρωσαν για όλα τα έργα που είναι σε διαδικασία υλοποίησης.

«Δουλειά μας είναι να δίνουμε πραγματικές λύσεις στα προβλήματα. Να ομορφαίνουμε την πόλη και τις Δημοτικές μας Ενότητες. Με έργα που δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μια καλύτερη καθημερινότητα και για τις επόμενες γενιές  όπως η αντικατάσταση του κεντρικού αγωγού και αντλιοστασίου Μακρυνείας, ο εκσυγχρονισμός των  εγκαταστάσεων του διυλιστηρίου Μακρυνείας,  η τοποθέτηση νέας δεξαμενής για την εξυπηρέτηση του οικισμού “Άνω Καψοράχη”  και η αντικατάσταση τμήματος του δικτύου ύδρευσης στο Τριχώνιο. Με παρεμβάσεις στην βελτίωση του αγροτικού δικτύου  τιμούμε τις δεσμεύσεις μας στην τοπική κοινωνία» ανέφερε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

Αγρίνιο: Μνημόσυνο και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των προσφύγων στον Άγιο Κωνσταντίνο 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr