«Στην αγκαλιά του φθινοπώρου»

Μόλις λίγες εβδομάδες κυκλοφορίας μετρά το πρώτο μυθιστόρημα της αρθρογράφου και μεταφράστριας, Αναστασίας Δημητροπούλου, «Στην αγκαλιά του φθινοπώρου». Οι Εκδόσεις Έξη παρουσιάζουν μία σύγχρονη ερωτική ιστορία, όπου όταν κάποιος αγαπά, μπορεί να χάσει, αλλά όταν δεν ξέρει να αγαπά, έχει ήδη χάσει. Οι συνεχείς ανατροπές και οι συναισθηματικές εναλλαγές, χαρίζουν στον αναγνώστη ένα ταξίδι, στο οποίο τα λάθη γίνονται σφάλματα μόνο όταν δε διορθώνονται, ενώ η απόλυτη ευτυχία έρχεται όταν βρίσκεις κάποιον να τη μοιραστείς.

Υπόθεση

Ο χρόνος για όσους τον χρειάζονται είναι τόσο λίγος, αλλά για όσους αγαπούν αιώνιος.
Για πολλούς η αγάπη είναι φωτιά που ζεσταίνει την ψυχή. Για τον Ιάσονα Λιβέρη, όμως, οι καρδιές που αγαπούν µένουν πάντα µόνες. Εκεί που όλα δείχνουν πως τίποτα δεν μπορεί να αγγίξει τον ισχυρό άνδρα της ναυτιλιακής βιομηχανίας, η μοίρα στήνει το δικό της σκηνικό κι ο ξαφνικός έρωτας αρχίζει να γράφει το δικό του σενάριο μόλις αντικρίσει την Ηρώ. Ένα βλέμμα της μόνο είναι αρκετό για να ανατρέψει τα δεδομένα του.

Η Ηρώ Πολύζου µετά από χρόνια κατάφερε να σπάσει τα δεσμά της προσωπικής της φυλακής και να ξεφύγει από έναν σύζυγο αδίστακτο και καταπιεστικό. Θέλει να κάνει µια νέα αρχή, να αφήσει πίσω της ένοχα μυστικά και να κυνηγήσει ξανά τα όνειρά της που έμειναν παγωμένα στον χρόνο. Μέχρι που συναντά τον Ιάσονα και το µόνο που θέλει είναι να αφεθεί στην αγάπη του και να ταξιδέψει µαζί του σε κόσμους που είχε ξεχάσει πως υπήρχαν.

Ένας θυελλώδης έρωτας θα γεννηθεί ανάμεσά τους. Θα τους παρασύρει στο πέρασμά του και θα αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι του πάνω τους από την πρώτη µατιά. Οι µέρες της αβάσταχτης σιωπής θα δώσουν τη θέση τους σε νύχτες λατρείας και παντοτινής αγάπης. Τα φαντάσματα του παρελθόντος, όμως, θα συνεχίσουν να τους στοιχειώνουν και η προδοσία δε θα αργήσει να έρθει σε όλες τις µορφές της.

Μια ερωτική ιστορία γεμάτη πάθη, ίντριγκες κι ανατροπές για όσους αναρωτιούνται αν αυτοί που αγαπούν αληθινά έχουν τη δύναμη να συγχωρήσουν.

https://ekdoseiseksi.gr/shop/συγγραφείς/αναστασία-δημητροπούλου/στην-αγκαλια-του-φθινοπωρου/