Στέλιος Γεωργιάδης: Πέθανε ο ηθοποιός του Τατουάζ (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Έφυγε από τη ζωή ο Στέλιος Γεωργιάδης, ο Κύπριος ηθοποιός του Τατουάζ που νοσηλεύονταν στην εντατική μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο

Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός Κύπριος ηθοποιός, Στέλιος Γεωργιάδης, ο οποίος νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση, στην εντατική μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο.

Όπως είχε ανακοινωθεί τότε στον λογαριασμό του στο Facebook από φιλικό πρόσωπο που χειριζόταν το προφίλ του, ο ηθοποιός περνούσε δύσκολες ώρες και δεν μπορούσε φυσικά να απαντήσει σε μηνύματα συμπαράστασης. Ο Στέλιος Γεωργιάδης έχει πάρει μέρος σε διάφορες σειρές της Κύπρου, ενώ συμμετείχε και στο Τατουάζ.

Την είδηση του θανάτου του δημοσίευσε καλή φίλη του Στέλιου γνωστή μακιγιέρ, Ιωάννα Ιωάννου.

untitled-1.png
Ιωάννα Ιωάννου

Ήταν ένα ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο, που εργαζόταν και ως κομμωτής, και είχε άριστες σχέσεις με τους συνεργάτες του. Μάλιστα στα social media υπάρχουν φωτογραφίες του με τον Γιώργο Αγγελόπουλο του Τατουάζ, τον Κούλλη Νικολάου, ηθοποιό και δημιουργό της σειράς, και την ηθοποιό Χρύσα Παπά. Ο Μιχάλης Γεωργιάδης δημοσίευσε στο Facebook: «Καλό ταξίδι αδερφέ μου. Πάλεψες με όλη σου την δύναμη. Θα είσαι για πάντα στις καρδιές και στο μυαλό μας».

mihalis_georgiadis.jpg

Το μήνυμα που είχε δημοσιευτεί στο προφίλ του Στέλιου Γεωργιάδη ήταν: «Θα ήθελα να ενημερώσω όλους τους γνωστούς και φίλους του Στέλιου, πως ο Στέλιος περνά δύσκολες ώρες. Δεν μπορεί να απαντήσει στα μηνύματα και κλήσεις σας. Θα σας ενημερώσουμε όταν έχουμε νέα του».

Ο ηθοποιός περνούσε δύσκολες ώρες, καθώς μια ξαφνική μόλυνση σε παλιά του εγχείρηση είχε ως αποτέλεσμα να μπει δυο φορές στο χειρουργείο.

Στέλιος Γεωργιάδης
Στέλιος Γεωργιάδης
Στέλιος Γεωργιάδης
Στέλιος Γεωργιάδης
Χρύσα Παπά

ethnos.gr

Το χιούμορ των «Ράδιο Αρβύλα» για τον Γιάννη από τη Βόνιτσα! (ΔΕΙΤΕ VIDEO)