Η στάση του Παναιτωλικού αναγνωρίζεται  από όλους

Η στάση του Παναιτωλικού αναγνωρίζεται  από όλους. Στο γήπεδο του Παναιτωλικού χθες δεν είχε τον κόσμο που θα περίμενε κανείς αλλά εκείνοι που πήγαν ήταν από τους πιο πιστούς της ομάδας. Φάνηκε τόσο από τα συνθήματα που ακούστηκαν στο γήπεδο όσο και από την στάση των φιλάθλων.

Το σύνθημα που έκανε εντύπωση ήταν το «παράρτημα εμείς δεν γίναμε ποτέ» που είπαν οι φανατικοί της θύρας 6, απευθυνόμενοι στους «απέναντι» και στο ποδόσφαιρο γενικώς. Το σύνθημα είχε και  μια βρισιά μέσα που δεν την αναφέρουμε, όμως εκείνο που μετράει είναι ότι  οι οπαδοί του Παναιτωλικού νιώθουν περήφανοι που δεν ήταν μέρος όλων των κακών στιγμών του ποδοσφαίρου.

Όλα αυτά πρέπει να τα πιστωθεί ο Φώτης Κωστούλας και όσοι διοίκησαν τόσα χρόνια. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως για χρόνια η πλειοψηφία τους ζητούσε να λερώσουν τα χέρια τους, να κάνουν ό, τι και οι υπόλοιποι μικροί στο πρωτάθλημα. Οι πιο φανατικοί έβλεπαν σίγουρα πιο ρομαντικά το ποδόσφαιρο αλλά όταν ερχόταν οι κακές στιγμές κανείς δεν γλίτωνε.

Μετά από όσα έχουν γίνει όμως αυτό που μένει είναι η περηφάνια ότι το Αγρίνιο και ο Παναιτωλικός «παράρτημα δεν έγιναν ποτέ».

Προγνωστικά Χετάφε – Μπέτις