Αγρίνιο: Σταμάτησε με τα χέρια της όχημα με Ρομά για να περισώσει την περιουσία της!

Η παραβατική δράση ομάδων Ρομά στο Αγρίνιο, είναι γνωστή και μη εξαιρετέα… Εξάλλου ουκ ολίγες φορές η «Σ» έχει γράψει για απίθανα περιστατικά κλοπών και διαρρήξεων που εκτός των άλλων δείχνουν το απύθμενο θράσος των συγκεκριμένων.

Απίστευτο περιστατικό στις Εργατικές Κατοικίες Ριγανά – Δρουν ακόμα και μέρα – μεσημέρι

Σήμερα φέρνουμε στη δημοσιότητα μία ακόμη απίστευτη ιστορία η οποία διαδραματίστηκε προ ημερών στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών Ριγανά. Μέρα – μεσημέρι Ρομά που επέβαιναν σύμφωνα με την καταγγελία σε φορτηγάκι, άρχισαν να… φορτώνουν στο όχημα σιδερένιες καρέκλες και ένα τραπέζι από αυλή σπιτιού! Ανενόχλητοι και χωρίς έστω τον παραμικρό φόβο… ότι ίσως κάποιοι τους δουν ή τύχει… και διέλθει από το σημείο περιπολικό.

Τελικά από τον θόρυβο που προκαλούσαν ξύπνησαν την ιδιοκτήτρια του σπιτιού η οποία έμεινε με ανοιχτό το στόμα όταν τους είδε να «αδειάζουν» την αυλή της. Αμέσως άρχισε να φωνάζει ενώ προσπαθώντας να περισώσει την περιουσία της δεν δίστασε να σταματήσει με τα χέρια το φορτηγάκι!

Εν τέλει, οι θρασύτατοι Ρομά υπό το φόβο της σύλληψης από την Αστυνομία έφυγαν από το σημείο κακήν κακώς και η γυναίκα κατάφερε να σώσει τελικά τα τραπεζοκαθίσματα της αυλής της. Αξίζει να σημειωθεί ότι για το συμβάν ενημερώθηκε και η Αστυνομία.

Νίκος Αγγελόπουλος

Ανακοίνωση της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων