ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΣτ. Καραγκούνης στον “ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8”: «Βγάλαμε την Αιτωλοακαρνανία από την απομόνωση» – ΗΧΗΤΙΚΟ

Στ. Καραγκούνης στον “ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8”: «Βγάλαμε την Αιτωλοακαρνανία από την απομόνωση» – ΗΧΗΤΙΚΟ

Στ. Καραγκούνης στον “ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8”: «Βγάλαμε την Αιτωλοακαρνανία από την απομόνωση» – ΗΧΗΤΙΚΟ

Συνέντευξη του υποψήφιου βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ

Στο διακύβευμα των εθνικών εκλογών, εστιάζοντας στις διαφορές τους με τις ευρωεκλογές, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Καραγκούνης, μιλώντας στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» και τον Νίκο Αγγελόπουλο, στην εκπομπή «10 ΜΕ… ΤΟΝΟ».

Ο κ. Καραγκούνης έδωσε έμφαση στα αναπτυξιακά έργα που έγιναν την τελευταία τετραετία στην Αιτωλοακαρνανία αλλά και σε καίριες παρεμβάσεις στον χώρο της υγείας σε επίπεδο νομού.

Βασικά σημεία της συνέντευξης του κ. Καραγκούνη:

«Είναι άλλη η λογική της ψήφου στις εθνικές εκλογές απ’ ότι στις ευρωεκλογές. Το διακύβευμα είναι διαφορετικό. Θα γυρίσει μπούμερανγκ στη ΝΔ το γεγονός ότι ο κ. Μητσοτάκης αποφεύγει συνεχώς το ντιμπέιτ με τον Αλέξη Τσίπρα. Μιλάμε ξεκάθαρα για φυγομαχία από την πλευρά του κ. Μητσοτάκη. Πιθανή κυβέρνηση ΝΔ θα φέρει απολύσεις, ιδιωτική ασφάλιση και ιδιωτικοποίηση της υγείας και της εκπαίδευσης. Αυτές οι εκλογές είναι εξίσου σημαντικές όπως το δημοψήφισμα. Παρουσιάζονται ως σωτήρες αυτοί που πτώχευσαν τη χώρα.

Από την άλλη τα έργα δεν ανήκουν σε κανένα κόμμα αλλά στον ελληνικό λαό. Αποτελεί πολιτικό θράσος να μιλούν στη ΝΔ για την κάθετη σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό. Πλέον υπάρχουν οι δρόμοι για να γίνει η Αιτωλοακαρνανία σταυροδρόμι. Ο νομός βγήκε από την απομόνωση κυρίως με την κατασκευή της Ιόνιας Οδού. Οι οδικοί άξονες αλλάζουν τα αναπτυξιακά δεδομένα.

Παράλληλα, προχωρήσαμε σε τομές στον χώρο της υγείας με ενίσχυση των νοσοκομείων Αγρινίου και Μεσολογγίου. Η Αιτωλοακαρνανία ήταν ένας εγκαταλελειμμένος νομός. Σε ότι με αφορά, είμαι ένας από εσάς και είμαι της λογικής να μην αλλάζει κανείς στην πορεία των χρόνων όπου κι αν βρεθεί».

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr