ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΗ Ε.Ρ.Τ. Χορηγός Επικοινωνίας του 1ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου Αιτωλοακαρνανίας (ΔΕΙΤΕ VIDEO)

Η Ε.Ρ.Τ. Χορηγός Επικοινωνίας του 1ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου Αιτωλοακαρνανίας (ΔΕΙΤΕ VIDEO)

Η Ε.Ρ.Τ. Χορηγός Επικοινωνίας του 1ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου Αιτωλοακαρνανίας (ΔΕΙΤΕ VIDEO)

Στην τελική ευθεία μπαίνει η διοργάνωση του 1ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου Αιτωλοακαρνανίας, που  θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018, ώρα έναρξης 17:00 μ.μ. και το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, ώρα έναρξης 09:00 π.μ., στον συνεδριακό χώρο του Παπαστρατείου Μεγάρου Αγρινίου.

Το αναπτυξιακό συνέδριο έχει τέσσερις βασικές θεματικές ενότητες «Οικονομία – Ανάπτυξη»«Τουρισμός και Περιβάλλον»«Υποδομές και Ε.Σ.Π.Α.»«Πρωτογενή τομέα – Οι νέες πολιτικές και την Κτηνοτροφία».

Σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο της πολιτικής (Κυβέρνηση – Εκπρόσωποι Κομμάτων – Κοινοβουλευτική Εκπροσώπηση Αιτωλοακαρνανίας), της Οικονομίας, του Τραπεζικού κλάδου, του Τουρισμού, του Πολιτισμού και της Παραγωγής – η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας, οι Δήμοι της Αιτωλοακαρνανίας, το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, το Τεχνικό Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός «Η Ένωση Αγρινίου» το σύνολο των επιστημονικών φορέων της περιοχής μέσα από ένα ουσιαστικό και ανοιχτό διήμερο διάλογο θα διατυπώσουν μια νέα βιώσιμη και ρεαλιστική πρόταση για την επόμενη μέρα της Αιτωλοακαρνανίας και τη θέση που αξίζει να έχει στον χάρτη της ανάπτυξης της χώρας.

Η όλη διοργάνωση έχει την ενεργό υποστήριξη της Ένωσης Αιτωλοακαρνάνων Δημοσιογράφων .

Χορηγός επικοινωνίας είναι η ΕΡΤ.

Άλμα Ανάπτυξης – 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Αιτωλοακαρνανίας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr