ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΝαυπακτοςΣπίρτζης και Κατσιφάρας στη Γέφυρα «Χαρίλαος Τρικούπης

Σπίρτζης και Κατσιφάρας στη Γέφυρα «Χαρίλαος Τρικούπης

Σπίρτζης και Κατσιφάρας στη Γέφυρα «Χαρίλαος Τρικούπης

Σπίρτζης και Κατσιφάρας στη Γέφυρα «Χαρίλαος Τρικούπης. Παρουσία του Προέδρου της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών Αντιρρίου κ. Παναγιώτη Τσουκαλά έλαβε χώρα η επίσκεψη της Επιτροπής Μεταφορών & Τουρισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στη Γέφυρα «Χαρίλαος Τρικούπης» την Τρίτη 8 Μάη.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης έγινε εκτενής παρουσίαση της κοινής πρωτοβουλίας της Ένωσης και της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. για την ανάδειξη του Αντιρρίου σε ενδιάμεσο σταθμό των αυτοκινητιστών που ταξιδεύουν μέσω των νέων αυτοκινητοδρόμων.

Με την ευκαιρία αυτή, ο κ. Τσουκαλάς πρότεινε στην Πρόεδρο της Επιτροπής Μεταφορών & Τουρισμού κ. Καρίμα Ντελί να επισκεφθεί κατά την τουριστική περίοδο την ευρύτερη περιοχή και το Αντίρριο, μεταφέροντας τις εντυπώσεις της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Κατά τη συζήτησή του με τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Χρήστο Σπίρτζη, υπογράμμισε την ανάγκη να υιοθετηθεί από το υπουργείο το εγχείρημα του Αντιρρίου ως παράδειγμα αναπτυξιακής συνεργασίας κράτους, εταιρειών παραχώρησης, τοπικών θεσμών και παραγωγικών δυνάμεων. Ανέφερε επίσης στον Υπουργό και το κρίσιμο ζήτημα των εργοταξιακών χώρων της Γέφυρας και την αξιοποίησή τους μέσα από επένδυση που θα μπορούσε να δημιουργήσει θέσεις εργασίας, παρακαλώντας για εκ νέου επαφή για το θέμα αυτό.

Απόλυτη ήταν και η σύμπνοια που διαπιστώθηκε και με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολο Κατσιφάρα, ο οποίος επαίνεσε τις συνεργασίες που επιχειρεί η Ένωση Επαγγελματοβιοτεχνών Αντιρρίου σαν παράδειγμα προς μίμηση, εκφράζοντας τη συμπαράστασή του. Ο κ. Τσουκαλάς τον βεβαίωσε ότι η πρωτοβουλία αυτή από πέρυσι μέχρι και φέτος παράγει διαρκώς αποτελέσματα, με πιο πρόσφατα το προωθητικό βίντεο του Αντιρρίου που προβλήθηκε και την οδοσήμανση τουριστικής πληροφόρησης που τοποθετήθηκε πρόσφατα στα διόδια της Γέφυρας.

Τέλος, εξέφρασε στον Περιφερειάρχη την επιθυμία του για επίσημη συμμετοχή της Περιφέρειας σε ανοιχτή συζήτηση «στρογγυλής τραπέζης» φορέων για τις προοπτικές του Αντιρρίου, εντός των επόμενων εβδομάδων.

www.nafpaktianews.gr

Σταμάτησε με τα χέρια όχημα με Ρομά για να περισώσει την περιουσία της!

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr