Σπηλιωτόπουλος: Διαψεύδει… στο περίπου το «φλερτ» με τον ΣΥΡΙΖΑ!

Με μια δήλωση στην οποία αρχικά δείχνει να εμμένει στο… ναι για το «προσκλητήριο» του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά στο τέλος μιλά για «στρέβλωση», ο πρώην υπουργός, Άρης Σπηλιωτόπουλος, επιχειρεί να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Να σημειωθεί εδώ πως ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Κώστα Καραμανλή, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού- Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM» για το διακύβευμα των ευρωεκλογών της ερχόμενης Κυριακής.

Η απάντησή του «προφανώς με αφορά το προσκλητήριο του ΣΥΡΙΖΑ» προκάλεσε… ποικίλες αντιδράσεις κι έτσι ο Άρης Σπηλιωτόπουλος επανέρχεται με διευκρινιστική δήλωση.

Αναλυτικά ο Άρης Σπηλιωτόπουλος αναφέρει

«»Όταν η Δημοκρατία απειλείται, σε ολόκληρο το δυτικό κόσμο, από την επέλαση του λαϊκισμού και την ενίσχυση των άκρων είναι αυτονόητη υποχρέωση όλων, πολιτικών και πολιτών να είναι παρόντες σε συγκρότηση δημοκρατικού μετώπου. Υποχρέωση ανεξάρτητα από πολιτικές αφετηρίες ή διαφορές γιατί στο αυτονόητο δεν χωρούν αποκλεισμοί, εξαιρέσεις και φυσικά κομματικές ετικέτες», τόνισε σε δήλωσή του ο πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής της ΝΔ Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Πρόσθεσε, δε, τα εξής: «Ερωτηθείς σε σημερινή μου συνέντευξη για τη συμμετοχή μου σε προσκλητήριο για τη συγκρότηση ευρέως προοδευτικού μετώπου απέναντι στην άνοδο της ακροδεξιάς η απάντηση μου ήταν: «Τον οιονδήποτε συμμετέχει στην εκλογική διαδικασία τον αφορά αυτό το ζήτημα. Γιατί, όποιος συμμετέχει σε μια διαδικασία, συμμετέχει με ένα πρόσημο προσήλωσης στο λεγόμενο δημοκρατικό τόξο των δυνάμεων». Είπα το αυτονόητο και η στρέβλωση των όσων είπα αυταπόδεικτη».

newsit.gr

Οι 17χρονοι νέοι ψηφοφόροι ανά Εκλογική Περιφέρεια – Πόσοι ψηφίζουν στην Αιτωλοακαρνανία (ΔΕΙΤΕ ΠΙΝΑΚΕΣ)