Σοβαρό επεισόδιο Ιερόθεου με Καραγκούνη στον Πλάτανο Ναυπακτίας

Ένα σοβαρό επεισόδιο μεταξύ του Μητροπολίτη Ναυπάκτου κκ Ιεροθέου και του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας και πρώην Υπουργού, Κώστα Καραγκούνη, έγινε στον Πλάτανο Ναυπακτίας.

Οι δύο άνδρες, βρέθηκαν εκεί την Τετάρτη στις 23 Αυγούστου, με αφορμή την τοπική εορτή της Παναγίας.

Μετά το πέρας της λειτουργίας, παρακάθησαν σε γεύμα με φορείς και τοπικούς παράγοντες.

Αφορμή για το επεισόδιο ήταν η πρόσφατη επίσκεψη του Υπουργού στην Ιερά Μονή Μεραμορφώσεως του Σωτήρως Ναυπάκτου, με την οποίο ο Μητροπολίτης είναι σε χρόνια διαμάχη.

Στο τραπέζι λοιπόν, ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου, απευθύνθηκε στη Ναυπάκτια γραμματέα του βουλευτή και σε αυστηρό τόνο είπε: «Να πείτε στον βουλευτή να μην έρχετε εκεί που πηγαίνω εγώ. Αφού επέλεξε να επισκεφτεί το Μοναστήρι της Σκάλας με το οποίο είμαστε σε δικαστική διαμάχη και τους κερδίζουμε συνεχώς, δεν μπορούμε να συνυπάρχουμε.»

Τον διάλογο άκουσε ο βουλευτής και χαμηλόφωνα στους ομοτράπεζους είπε: «Κανείς δεν θα μου πει ποιον θα επισκεφτώ και πότε. Εγώ το επιλέγω αυτό»

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες ο διάλογος των δύο έγινε πιο έντονος μετά το γεύμα, κάτι όμως που διαψεύδεται από πολλές πλευρές.

Αξίζει να αναφέρουμε πως μεταξύ του Μητροπολίτη και του βουλευτή, καθόταν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Θωμάς Κοτρωνιάς, ενώ δίπλα από τον κ. Καραγκούνη, ο δημοτικός σύμβουλος Ντίνος Τσουκαλάς.

Ο Ντίνος Τσουκαλάς με το Νεκτάριο Φαρμάκη στον Πλάτανο
www.npress.gr

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ φωτογραφία στο ναυάγιο της Ζακύνθου, μέσα από ΣΙΝΟΥΚ