Σκύλος …ψαράς στην Πρέβεζα τρελαίνει το διαδίκτυο και γίνεται viral

Ένα βίντεο που τράβηξε ο φωτογραφικός φακός του mypreveza.gr πριν από περίπου 3 εβδομάδες και το είχαμε πραγματικά ξεχάσει στον κανάλι τουmypreveza.gr στο youtube έγινε μέσα σε λίγες ώρες viral τρελαίνοντας το διαδίκτυο, μετά από δημοσίευση της ιστοσελίδας tomistinenimerosi.gr.

Τον συγκεκριμένο σκύλο τον συναντούμε εδώ και πάρα πολλές βδομάδες στην παραλία Κυανή Ακτή της Πρέβεζας, στο ίδιο μέρος, την ίδια ώρα σχεδόν κάθε μέρα.

Το σκηνικό που επαναλαμβάνεται είναι το εξής … Ο Τετράποδος που θα δείτε στο βίντεο μπαίνει στη θάλασσα και παραμένει στα ρηχά δείχνοντας ότι κάτι ψάχνει για όση ώρα το αφεντικό του απολαμβάνει τις βουτιές τους στην ίδια παραλία.

Η κίνησή τους αυτή κίνησε την περιέργεια ντόπιων και επισκεπτών, αλλά και την δική μας που μας οδήγησε στο να ρωτήσουμε τον ιδιοκτήτη του, τι είναι ακριβώς αυτό που ψάχνει ο σκύλος του.

Η απάντηση του μας άφησε με το στόμα ανοιχτό καθώς αυτό που ακούσαμε δεν είναι και η πιο συνηθισμένη ασχολία ενός σκύλου!

«Ψάρια ψάχνει … κάθετε επί ώρες και μόλις δει ψάρι βάζει την μούρη του στο νερό και προσπαθεί να το πιάσει» μας είπε ο ιδιοκτήτης του προκαλώντας μας έκπληξη!

Ζάκυνθος: 19χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα στις Άνω Βολιμές