Στα σκουπίδια για ένα μήνα βρέθηκαν τα ορεινά της Ναυπακτίας λόγω έλλειψης ελαστικών των απορριμματοφόρων (ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσα στα σκουπίδια επί ένα μήνα βρίσκονταν οι ορεινές περιοχές του δήμου Ναυπακτίας.Το θέμα έφερε με ερώτησή του στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο,ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γ.Μπουλές. 

Ο κ. Κοτσανάς απαντώντας αρμοδίως,ανέφερε ότι το πρόβλημα προέκυψε λόγω έλλειψης ελαστικών στα απορριμματοφόρα του δήμου που τα καθιστούσαν τεχνικώς αδύνατο να εκτελέσουν τα δρομολόγια αποκομιδής των απορριμμάτων.Ο κ. Κοτσανάς ζήτησε συγγνώμη για την πλημμέλεια στο έργο, αποδίδοντας την ευθύνη στην παρατεταμένη εμπλοκή του ηλεκτρονικού διαγωνισμού που διεξήγαγε η υπηρεσία.

Παρόλα αυτά ανέφερε,πλέον ο δήμος με διπλά δρομολόγια προσπαθεί να επιλύσει το πρόβλημα,αναφέροντας ωστόσο ότι ο διαγωνισμός για την προμήθεια είναι μπλοκαρισμένος, ζητώντας από παράλληλα από το νομικό συμβούλιο 40.000 προκειμένου να προχωρήσει ο δήμος σε απ’ευθείας ανάθεση -λόγω εμπλοκής- για την αγορά ελαστικών.

nafpaktianews.gr

Οι Δήμαρχοι Ναυπάκτου και Πατρέων προγραμματίζουν κινητοποιήσεις για τα διόδια