Συσκέψεις για τα νέα δεδομένα

Πολλές συζητήσεις με παίκτες έχουν προχωρήσει – κατά τα λεγόμενα ανθρώπων του Παναιτωλικού – και υπάρχει γενικότερα αισιοδοξία για την πορεία των μεταγραφικών κινήσεων.

Η εκτίμηση πως τελικά θα προκύψει ένα φιλόδοξο ρόστερ είναι εμφανής, πλήν όμως καθημερινά διαφοροποιούνται δεδομένα. Είναι φυσικό να μην γίνονται όλα γνωστά στο πλατύ κοινό, όμως με μερικά συμβαίνει.
Η εξέλιξη στις υποθέσεις Ανέν και Γκάλο δεν είναι από τις θετικές, αφού ειδικά για τον πρώτο η ανανέωση θεωρούνταν δεδομένη έως το τέλος Μαΐου, κάτι που δεν πραγματοποιήθηκε και ο παίκτης βρέθηκε πιο μακριά από ποτέ. Οι αρμόδιοι για τις μεταγραφές πρέπει να εξατάσουν τις εναλλακτικές λύσεις για την περίπτωση που ο Γάλλος δεν συνεχίσει ως δανεικός και η τοποθέτηση του Χάβου – που θα πάρει και την ευθύνη – είναι σημαντική. Επίσης στις αρχές της εβδομάδας ο Βιτόλο θεωρήθηκε παίκτης που μπορεί να βρεθεί πολύ κοντά  σε υπογραφή, εντούτοις αποδεικνύεται «σκληρός» διαπραγματευτής.
Στο θέμα του Καρυπίδη το «φρένο»  έχει μπει από τον Παναιτωλικό καθώς εξετάζονται κι άλλες περιπτώσεις, όπως και για τον Τσαμπούρη. Και από τη στιγμή που πρέπει να συμπέσουν οι εκτιμήσεις προπονητή και Μπελεβώνη μέχρι να φτάσει το κάθε ζήτημα στον Κωστούλα, μια αργοπορία είναι φυσιολογική. Επίσης ειδικό βάρος φαίνεται να έχουν και οι εκτιμήσεις του Παύλου Γκότση για εντός Ελλάδας ποδοσφαιριστές, αφού θεωρείται ήδη συνεργάτης της ομάδας και η σχετική ανακοίνωση θα γίνει όταν θα είναι και τυπικά ελέυθερος από την Ξάνθη.
Ο Παναιτωλικός έχει κιόλας προγραμματίσει δύο φιλικά με τα Γιάννενα. Οι κυανοκίτρινοι  θα παίξουν με τον ΠΑΣ στην έδρα του  στις 2 Αυγούστου και στις 9 του ίδιου μήνα θα τον υποδεχτούν στο Αγρίνιο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ