Συνέλευση Γονέων και Κηδεμόνων στο Ευηνοχώρι

Την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018 στις 6.00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου-Λυκείου Ευηνοχωρίου, πραγματοποιήθηκε νέα ανοικτή συνέλευση με θέμα το σχεδιασμό για τη συνέχιση των κινητοποιήσεων ενάντια στην απόφαση του Υπουργείου Παιδείας αναφορικά με την αναμοριοδότηση των σχολικών μονάδων, που απειλεί τη λειτουργία των σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Ευηνοχωρίου.

Αρχικά, διενεργήθηκαν οι εκλογές του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου και συγκροτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο ως εξής:

Πρόεδρος – Παπαηλίας Μιχάλης

Αντιπρόεδρος – Βάγιας Δημήτρης

Γραμματέας – Χαβαλίνα Δήμητρα

Ταμίας – Δανιήλ Αναστασία

Μέλη – Αλαφοδήμος Βαγγέλης, Κουτσούμπας Νίκος και Ζέρβας Παναγιώτης

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνέλευση με συμμετοχή γονέων και κηδεμόνων τόσο μαθητών του Λυκείου όσο και του Γυμνασίου. Παρόντες ήταν επίσης ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μαργαρίτης Θεόδωρος και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ευηνοχωρίου κ. Ψεύτης Νικόλαος, ο οποίος κατέθεσε ψήφισμα-διαμαρτυρία των εννέα τοπικών κοινοτήτων της περιοχής των οποίων οι μαθητές φοιτούν στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο του Ευηνοχωρίου. Έγινε συζήτηση, κατατέθηκαν προτάσεις για τη συνέχιση των κινητοποιήσεων του αγώνα ενάντια στην εφαρμογή της απόφασης του Υπουργού Παιδείας και αποφασίστηκαν τα εξής:

Ο Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Μαργαρίτης Θεόδωρος να φέρει το θέμα στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

Να κοινοποιηθεί το ψήφισμα σε όλες τις δημοτικές παρατάξεις προς ενημέρωσή τους.

Να επιδιωχθεί συνάντηση με όλους τους βουλευτές του νομού.

Να κοινοποιηθεί το ψήφισμα σε όλους τους βουλευτές του νομού.

Να μεταβεί η Επιτροπή Αγώνα με το Διοικητικό Συμβούλιο της Α’ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και να συναντηθεί με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης κ. Γιαννόπουλο Κωνσταντίνο.

aixmi-news.gr

Αιτωλοακαρνανία: Στο φουλ οι μηχανές για την συγκομιδή της ελιάς