ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΕναρκτήρια Συνεδρίαση Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου του Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Δυτικής Ελλάδας (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Εναρκτήρια Συνεδρίαση Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου του Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Δυτικής Ελλάδας (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Εναρκτήρια Συνεδρίαση Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου του Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Δυτικής Ελλάδας (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018 στις 10:30 π.μ., πραγματοποιήθηκε η εναρκτήρια συνεδρίαση του σώματος των Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου (Σ.Ε.Ε.) του Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Δυτικής Ελλάδας, η οποία φιλοξενήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερείας Δυτικής Ελλάδας. Τους Σ.Ε.Ε. υποδέχτηκε ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, κ. Γιώργος Αγγελόπουλος ο οποίος προλογίζοντας στην αρχή της συνεδρίασης τους ευχήθηκε καλή δύναμη, καθώς επίσης μετέφερε και τις ευχές του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολου Κατσιφάρα. Επιπρόσθετα τόνισε την πολύ καλή συνεργασία και επικοινωνία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας και τις σχολικές μονάδες, οι μαθητές και μαθήτριες των οποίων έχουν τη δυνατότητα να προσομοιώνουν συνεδριάσεις στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Το Π.Ε.Κ.Ε.Σ. είναι μια νέα δομή υποστήριξης της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, η οποία έχει αποστολή τον εκπαιδευτικό σχεδιασμό, την παρακολούθηση, τον συντονισμό και τη στήριξη του εκπαιδευτικού έργου των δημόσιων και ιδιωτικών σχολικών μονάδων, καθώς και των Εργαστηριακών Κέντρων, τον συντονισμό των Κέντρων Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ.), των Κέντρων Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Κ.Ε.Α) και των Εργαστηριακών Κέντρων Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Φ.Ε.) της περιοχής αρμοδιότητάς τους, η επιστημονική και παιδαγωγική υποστήριξη των εκπαιδευτικών της δημόσιας και της ιδιωτικής εκπαίδευσης, η οργάνωση της επιμόρφωσης, περιλαμβανομένης και της εισαγωγικής, των εκπαιδευτικών, καθώς και η υποστήριξη του προγραμματισμού και της αποτίμησης του εκπαιδευτικού έργου σε περιφερειακό επίπεδο.

Στη συνέχεια, ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας κ. Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος καλωσορίζοντας τους τριάντα τέσσερις (34) Συντονιστές και Συντονίστριες Εκπαιδευτικού Έργου, ανέδειξε τη σημασία του νέου θεσμού καθώς και τις προοπτικές που δημιουργεί για τη βελτίωση του παρεχόμενου έργου.

Τέλος, ο Οργανωτικός Συντονιστής του Π.Ε.Κ.Ε.Σ. Δυτικής Ελλάδας Δρ. Σπυρίδων Παπαδάκης παρουσίασε την αποστολή, τη λειτουργία και τις αρμοδιότητες του θεσμού.

periferiakos-sxediasmos (1)

periferiakos-sxediasmos (2)

periferiakos-sxediasmos (3)

Ναύπακτος: 1η ημερίδα Καρδιαγγειακών Παθήσεων

 

 

 

 

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr