Συνάντηση Παπαναστασίου με την υπεύθυνη του κέντρου πρόληψης «ΟΔΥΣΣΕΑΣ»

Με την υπεύθυνη κ. Αθανασία Δημητρίου και τα στελέχη του Κέντρου Πρόληψης των  εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας Αιτ/νίας «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» συναντήθηκε  ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

Ο νεοεκλεγείς  δήμαρχος επέλεξε σήμερα  Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26 Ιουνίου) να ενημερωθεί για την δραστηριότητα του κέντρου από την ημέρα έναρξης της λειτουργίας του (1998)  έως και σήμερα, ενώ είχε τη δυνατότητα να περιηγηθεί στους χώρους και να συνομιλήσει με το προσωπικό.
Εκτιμώντας την ουσιαστική δουλειά που γίνεται  στο Κέντρο πρόληψης  ο κ. Παπαναστασίου δεσμεύτηκε πως θα σταθεί δίπλα του  προσφέροντας λύσεις σε προβλήματα που το απασχολούν προκειμένου το έργο του να γίνει αποτελεσματικότερο. Από την πλευρά τους τα στελέχη του Κέντρου πρόληψης  ευχαρίστησαν τον  δήμαρχο  και του ευχήθηκαν κάθε επιτυχία, ενώ ο κ. Παπαναστασίου   με αφορμή την  Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών δήλωσε «Ο δρόμος των ναρκωτικών είναι μονόδρομος και  οδηγεί στο θάνατο .Η αντιμετώπισή τους, εκτός από τις μονάδες απεξάρτησης, χρειάζεται τη συνεργασία όλων και την ενίσχυση της ενημέρωσης αφού τα ναρκωτικά δεν είναι θέμα των χρηστών ή του περιβάλλοντός τους αλλά είναι αγώνας όλων και του καθενός από μας ξεχωριστά».