Συνάντηση της Ένωσης Στρατιωτικών Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας με τον Δήμαρχο Αγρινίου

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας στο πλαίσιο ενημέρωσης και έναρξης συνεργασίας με τοπικούς φορείς, για την ανάδειξη – επίλυση προβλημάτων των εν ενεργεία στρατιωτικών Αιτωλοακαρνανίας, είχε επίσημη συνάντηση με τον Δήμαρχο Αγρινίου κ. Γεώργιο Παπαναστασίου.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Λεμονιάς Απόστολος εξέθεσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί που υπηρετούν στο Αεροδρόμιο (Α/Δ) Αγρινίου, κυρίως μετά την υποβάθμισή του σε Κλιμάκιο Φύλαξης. Επίσης συζητήθηκε το θέμα των Διοδίων της Ιονίας οδού  και της υποθαλάσσιας σήραγγας Ακτίου – Πρέβεζας και πως δύναται να επιτευχθεί μια διαφορετική πολιτική χρέωσης για τους στρατιωτικούς της περιοχής που μετακινούνται, με ιδία μέσα, από την κατοικία τους προς τις Μονάδες που υπηρετούν.

Η συνάντηση έλαβε χώρα μέσα σε πολύ καλό κλίμα, πραγματοποιήθηκε εποικοδομητικός διάλογος και υπήρξε η αμοιβαία διαβεβαίωση και από τις δύο πλευρές για επικοινωνία και εκ’ νέου συναντήσεις ώστε να υπάρξουν λύσεις στα υφιστάμενα, αλλά και μελλοντικά προβλήματα που θα προκύψουν.

stratiotikoi-papanastasiou

Το Αγρίνιο τιμά την 25η Μαρτίου – Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων