«Συναγερμός» στην αστυνομία το ξημέρωμα της Κυριακής του Πάσχα – Νεαροί προκάλεσαν φθορές στο Δοκίμι, σε περιπολικό και στο αστυνομικό τμήμα

«Συναγερμός» σήμανε στην αστυνομία τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα, αφού ομάδα ατόμων υπό την επήρεια μέθης προκάλεσε ζημιές σε δρόμους του Δοκιμίου και στην πλατεία του χωριού. Περίπου στις 6.30 το πρωί τα τηλεφωνήματα των κατοίκων της περιοχής στην αστυνομία «έπεσαν βροχή» με αποτέλεσμα να μεταβεί στο σημείο ισχυρότατη δύναμη της αστυνομίας.

Μάλιστα, στην παρουσία της αστυνομίας οι νεαροί εξαγριώθηκαν περισσότερο και ένας εξ αυτών, αλλοδαπός 24ετών,φέρεται να απείλησε τους αστυνομικούς, να αντιστάθηκε και να προκάλεσε φθορές σε ένα περιπολικό με τις κλοτσιές του. Επιπλέον, οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο ακόμη δύο άτομα 19 και 21 ετών. Ο ένας απ αυτούς έσπασε μάλιστα την τζαμαρία του Αστυνομικού Τμήματος.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των συλληφθέντων είναι για απειλή, αντίσταση, εξύβριση διατάραξη οικιακής ειρήνης, πρόκληση φθοράς ξένης ιδιοκτησίας καθώς και πρόκληση διακεκριμένων φθορών για τις ζημιές στο περιπολικό και το Αστυνομικό Τμήμα.

 

Νεάπολη: Συνελήφθη 27χρονος με κάνναβη