Σήμερα κάνει πρεμιέρα το «Nomads» -Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια

Πρεμιέρα κάνει σήμερα το «Nomads» το νέο ριάλιτι περιπέτειας του ΑΝΤ1.  Το «Nomads βασίζεται στο φορμάτ «Desafio», που προβάλλεται για 14 χρόνια στη Λατινική Αμερική και φέτος κάνει το «ντεμπούτο» του στην Ευρώπη.

Πρόκειται για ένα διαφορετικό ριάλιτι από όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής το οποίο αποκαλύπτει μυστικά του τόπου στον οποίο γυρίζεται.

Κατά την έναρξη, όπως αναφέρει το περιοδικό «7 μέρες tv» θα μας συστηθούν οι τρεις ομάδες με το όνομα και το χρώμα που θα έχουν σε όλη τη διάρκεια του. Το πρωί το αγώνισμα θα έχει να κάνει με την διαβίωση. Οι νικητές θα μείνουν στην πολυτελή βίλα, οι δεύτεροι στην κατάταξη σε ένα γραφικό ψαροχώρι της περιοχής και οι τρίτοι σε μία απομονωμένη παραλία του νησιού.

Αγωνίσματα όμως θα βλέπουμε κάθε μέρα, συνεπώς την Τρίτη 3/10 θα παρακολουθήσουμε ένα αγώνισμα ασυλίας. Από αυτό θα βγουν τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση. Αυτοί θα τεθούν στη διάθεση του κοινού το οποίο θα ψηφίσει τον ένα παίκτη που θέλει να σώσει. Η τελική μονομαχία που θα καθορίσει ποιος αποχωρεί από το ριάλιτι περιπέτειας θα πραγματοποιείται ανάμεσα στους δύο υποψήφιους την Παρασκευή.

Ο χαμένος της δοκιμασίας θα είναι εκείνος που θα αφήσει το νησί για πάντα, αλλά και εκείνος που θα αποφασίσει τον αρχηγό της επόμενης εβδομάδας.

Προκειμένου να αποφύγει τις διαρροές, ο ΑΝΤ1 θα παίρνει το κάθε επεισόδιο λίγες ώρες πριν από την προβολή του, μέσω δορυφόρου. Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Τηλέραμα, κάθε επεισόδιο κοστίζει γύρω στις 170.000 ευρώ.

Μαρινάκης: «Ο Παναθηναϊκός θα βρει τον δρόμο του»