Δυτική Ελλάδα: Σήμερα στον Ανακριτή ο δράστης του φονικού στο Ελαιοχώρι – «Να μου φιλήσεις το παιδί μου» τα τελευταία λόγια του Α. Χριστοδουλόπουλο πριν ξεψυχήσει!

Σήμερα θα απολογηθεί στον Ανακριτή , καθώς χθες πήρε προθεσμία από τον εισαγγελέα πρωτοδικών Πατρών, ο 69χρονος δράστης του φονικού στο Ελαιοχώρι Αχαΐας, με θύμα τον 52χρονο Ανδρέα Χριστοδουλόπουλο.

Ο δράστης , που σύμφωνα με πληροφορίες είναι γνωστός αθλητής της δεκαετίας του ’70 και αγωνιζόταν σε ομάδα της Πάτρας, προσήχθη χθες το μεσημέρι στο Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας από άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Κάτω Αχαΐας, αλλά ο εισαγγελέας του έδωσε προθεσμία γιατί δεν είχε ορίσει δικηγόρο.
Σύμφωνα με τη νεκροτόμηση της σορού του θύματος, από τον ιατροδικαστή Ανδρέα Γκότση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, 0 άτυχος 52χρονος έφερε τέσσερα πλήγματα από μαχαίρι αλλά αυτό που δέχθηκε στην εξωτερική περιοχή της μασχάλης, ήταν το θανατηφόρο, καθώς διέρρηξε την βραχιόνια αρτηρία, με αποτέλεσμα το θύμα να υποστεί ακατάσχετη αιμορραγία.
Ο Ανδρέας Χριστοδουλόπουλος ψυχορραγούσε για μισή ώρα στα χέρια των συγχωριανών του, πριν τον παραλάβει το ασθενοφόρο για να τον διακομίσει στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας. Τα τελευταία λόγια του θύματος προς συγχωριανο του, φέρονταν να ήταν: «Να μου φιλήσεις το παιδί μου».

tempo24.news

Ποιος ήταν ο Άγιος Θεοφύλακτος που τιμάται σήμερα