Σύλλογος Εστίασης και Αναψυχής Αγρινίου: Ανακατατάξεις με φόντο τον αντικαπνιστικό νόμο και τις παραιτήσεις

Συνεχίζονται οι αναταράξεις στους κόλπους του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Αγρινίου, με φόντο την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου και τις προ ημερών παραιτήσεις του προέδρου και του ταμία του συλλόγου. Ο αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Ράπτης και ο γενικός γραμματέας του συλλόγου Μιχάλης Ζήσης, έκαναν γνωστά πριν λίγο με ανακοίνωσή τους, ότι οι απόψεις των παραιτηθέντων μελών του προεδρείου δεν εκφράζουν την πλειοψηφία των καταστηματαρχών της πόλης και ότι σύντομα θα εκλεγεί νέος πρόεδρος και ταμίας στο σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις (αντιδράσεις και έντονες διαφωνίες), σχετικά με τον χειρισμό της εφαρμογής του αντικαπνιστικού νόμου στον κλάδο μας και στο Δήμο μας, οι οποίες προκάλεσαν την παραίτηση του προέδρου και του ταμία του Διοικητικού μας Συμβουλίου, οφείλουμε να αποσύρουμε τη σχετική ανακοίνωση, θεωρώντας ότι δεν εκφράζει την πλειοψηφία των μελών μας.

Με την εκλογή νέου προέδρου και ταμία θα συγκαλέσουμε γενική συνέλευση των μελών μας και θα ανακοινώσουμε τις αποφάσεις της πλειοψηφίας σχετικά με το θέμα.

Η εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου είναι σε εξέλιξη και παρακαλούμε όλους τους συναδέλφους, τις ελεγκτικές υπηρεσίες και τους πολίτες -καπνιστές και μη- να κατανοήσουν ότι αλλαγές σε συνήθειες δεκαετιών δεν γίνονται σε μία ημέρα.

Για το Δ.Σ.

Ο Αντιπρόεδρος Ράπτης Κων/νος

Ο Γεν. Γραμματέας Ζήσης Μιχαήλ

Έργα αποκατάστασης ζημιών από τη θεομηνία σε Αράκυνθο, Μακρυνεία και Αγγελόκαστρο