Συλλήψεις φυγόποινων σε Αγρίνιο και Βόνιτσα

Στη σύλληψη δύο φυγόποινων, ενός άνδρα και μιας γυναίκας, προχώρησαν πρωινές ώρες σήμερα, στο πλαίσιο ευρείας αστυνομικής εξόρμησης, οι τοπικές αρχές.

Στην πρώτη περίπτωση στο Αγρίνιο, αστυνομικοί της Ασφάλειας, πέρασαν χειροπέδες σε 59χρονη, καθώς σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, από το 2014, του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, φυλάκισης 20 μηνών, για ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη στη Βόνιτσα από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, ένας 53χρονος, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε πρόσφατη καταδικαστική απόφαση, του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λευκάδας, φυλάκισης 9 μηνών, για ενδοοικογενειακή βία.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας 

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Δρυμό Βόνιτσας,  από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόνιτσας, ένας 53χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου  Λευκάδας, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης εννέα μηνών για ενδοοικογενειακή βία και μη συμμόρφωση σε δικαστική απόφαση.

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, μια 59χρονη ημεδαπή, διότι  σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσαν δυο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς  Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με τις οποίες τις είχε επιβληθεί συνολικά ποινή φυλάκισης είκοσι μηνών για ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος.

Γιώργος Μπαλταδώρος: Ποιος ήταν ο πιλότος του μοιραίου Mirage 2000 που έπεσε στη Σκύρο