Συγκέντρωση Τροφίμων Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Μεσολογγίου

Το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου με τις  κοινωνικές δομές του, Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κέντρο Κοινότητας, προσκαλούν τους κατοίκους του Δήμου μας να συνεισφέρουν ενεργά στην εκστρατεία για συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας  ώστε να ενισχυθεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Σκοπός της πρωτοβουλίας αυτής, είναι η  υλική ενίσχυση με τρόφιμα , των κατοίκων της Πόλης μας, που αντιμετωπίζουν σοβαρά  προβλήματα επιβίωσης.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μία δομή που λειτουργεί στον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίουαπό τον Ιανουάριο του 2018και παρέχει σε τακτική βάση τρόφιμα, είδη παντοπωλείου και ατομικής υγιεινής, σε ευπαθή άτομα και οικογένειες.

Σήμερα, το Κοινωνικό Παντοπωλείο εξυπηρετεί, μηνιαίως 100 περίπουοικογένειες του Δήμου μας που βρίσκονται σε οικονομική δυσχέρεια .

Για την υλοποίηση του σκοπού μας τα στελέχη των κοινωνικών  δομών θα βρίσκονται  από τις 9 Ιουλίου ημέρα Δευτέρα έως 13 Ιουλίου ημέρα Παρασκευή στα κάτωθι  σούπερ μάρκετ:

  • ΔΕΥΤΕΡΑ:S/MΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, ΩΡΑ:09:30-13:00
  • ΤΡΊΤΗ: S/M MARKETΙN, ΩΡΑ:09:30-13:00
  • ΤΕΤΑΡΤΗ:S/MABBΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΩΡΑ:09:30-13:00
  • ΠΕΜΠΤΗ: S/M LIDL HELLAS A.E, ΩΡΑ:09:30-13:00
  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΑΠΟΓΕΥΜΑ: S/MΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, S/M ABBΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, S/M MARKET ΙN, S/M LIDL HELLAS A.E , ΩΡΑ:18:00-20:30

Οι κοινωνικές δομές τουΔήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κέντρο Κοινότητας λειτουργούν στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020» με την συγχρηματοδότηση  της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. \

Διακοπή νερού στον βορειοδυτικό τομέα του Αγρινίου – Δείτε αναλυτικά τις περιοχές