ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΣειρά επαφών στην Ηλεία για τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Σειρά επαφών στην Ηλεία για τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Σειρά επαφών στην Ηλεία για τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, κατά την χθεσινή επίσκεψή του στην Ηλεία, επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ηλείας και Ωλένης κ.κ. Γερμανό. Η συζήτηση, περιστράφηκε γύρω από την ευθύνη που έχουν Εκκλησία και Αρχές απέναντι στην κοινωνία που πλήττεται βάναυσα από την οικονομική κρίση. Ο κ. Φαρμάκης στην συνέχεια επισκέφθηκε τον Αστυνομικό Δ/ντη Ηλείας κ. Παπασωτηρίου Σωτήριο, όπου ενημερώθηκε για την υπερπροσπάθεια που καταβάλλει η Αστυνομία για την εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας στους κατοίκους της Ηλείας. Από την συζήτηση προέκυψε η ανάγκη στενότερης συνεργασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με τις Αστυνομικές Διευθύνσεις. Τέλος, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης συνάντησε τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ηλείας κ. Νικολούτσο καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου. Κατά την συνάντηση ενημερώθηκε λεπτομερώς για τα προβλήματα της Ηλείας, για τις προοπτικές αλλά και τις παραλείψεις που έχουν γίνει, ενώ κοινή διαπίστωση υπήρξε η ανάγκη για στενότερη  συνεργασία του Επιμελητηρίου Ηλείας με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Αργότερα την ίδια μέρα ο κ. Φαρμάκης επισκέφθηκε την Αμαλιάδα, όπου συνάντησε στελέχη της ΝΔ στα γραφεία της ΔΗΜΤΟ Αμαλιάδας.

farmakis-ileia (1)

farmakis-ileia (2)

farmakis-ileia (3)

farmakis-ileia (4)

farmakis-ileia (5)

Διανομή προϊόντων σε δικαιούχους ΤΕΒΑ Δήμου Μεσολογγίου

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr