ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΝαυπακτοςΣειρά επαφών της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ναυπακτίας (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Σειρά επαφών της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ναυπακτίας (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Σειρά επαφών της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ναυπακτίας (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019, το Κεντρικό Συμβούλιο της Ο.ΣΥ.Ν αποτελούμενο από την πρόεδρο κ.Δήμητρα Δημαδάμα, τον Αντιπρόεδρο κ.Θανάση Καλαβρουζιώτη, τον Αναπληρωτή Γραμματέα κ.Βασίλη Δ. Ζήσιμο, τον Οργανωτικό Γραμματέα κ.Χρήστο Βελέντζα και τον υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων κ.Πάνο Κοτρώτσο, πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ. Ιερόθεο, στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριο Φαρμάκη, στην Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας κ.Μαρία Σαλμά και στον Δήμαρχο Ναυπακτίας κ. Βασίλη Γκίζα, όπου και συνεχάρησαν τους νεοεκλεγέντες και τους ευχήθηκαν υγεία και δύναμη στο δύσκολο έργο τους.

Οι συναντήσεις που είχαν εθιμοτυπικό αλλά και ουσιαστικό χαρακτήρα πραγματοποιήθηκαν σε εγκάρδιο κλίμα και χαρακτηρίζονται ως εποικοδομητικές.

Σκοπός των συναντήσεων ήταν:

α) Να ενημερώσουν τους συνομιλητές τους για το Ψήφισμα, τα Συμπεράσματα και το Πόρισμα του Β΄Πανναυπακτιακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου “Η Ναυπακτία Ψηλά”.

β) Να αναδειχτούν τα οξυμένα προβλήματα της Ναυπακτίας καθώς και οι προοπτικές ανάπτυξή της. Βασικό εργαλείο της προόδου και προκοπής του Δήμου Ναυπακτίας είναι ο Τουρισμός σε όλες τις εκφάνσεις του.

Η Ευηνολίμνη, τα Λουτρά Στάχτης, η Ναύπακτος με το κάστρο της και τα Αρχαία Χριστιανικά Μνημεία της γύρω περιοχής, καθώς και η Βαράσοβα αποτελούν την ατμομηχανή ανάπτυξης της Ναυπακτίας. Όμως αναγκαία συνθήκη της ανάπτυξης είναι η αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Ναυπάκτου σε μια σύγχρονη μονάδα υγείας καθώς και ένα σωστό ασφαλτοστρωμένο δίκτυο σε όλα τα χωριά του Δήμου, το οποίο θα επιβλέπεται και θα συντηρείται συνέχεια.

γ) Να δηλώσουν με έμφαση σε όλους τους συνομιλητές ότι εν όψει των Εορτασμών του 2021 για τα 200 χρόνια από την Παλιγγενεσία που θα οργανωθούν στην περιοχή μας, η Ο.ΣΥ.Ν και οι Σύλλογοι μέλη της έχουν προτάσεις και θέλουν να συμμετέχουν ενεργά στην οργάνωση και την προετοιμασία των εκδηλώσεων με εκπρόσωπό τους.

Οι ομορφιές του Στενώματος Ευρυτανίας (VIDEO)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr