ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΣε ζεστή ατμόσφαιρα τελέστηκε ο Αγιασμός του ΣΔΕ Μεσολογγίου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Σε ζεστή ατμόσφαιρα τελέστηκε ο Αγιασμός του ΣΔΕ Μεσολογγίου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Σε ζεστή ατμόσφαιρα τελέστηκε ο Αγιασμός του ΣΔΕ Μεσολογγίου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα τελέστηκε την Παρασκευή 29/11/2019 και ώρα 18:30 ο Αγιασμός του ΣΔΕ Μεσολογγίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολικού Συγκροτήματος ΕΠΑ.Λ.-Ε.Κ.-.Δ.Ι.Ε.Κ.

Παραβρέθηκαν η Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κα Γερασιμούλα Γούργαρη, ο ιδρυτής της Διεξόδου κος Νίκος Κορδόσης, ο Διευθυντής του Δ.Ι.Ε.Κ. κος Ιωάννης Χατζής, ο υποδιευθυντής του ΕΠΑ.Λ. Μεσολογγίου κος Παντελής Κατοχιανός, η Υπεύθυνη Τομέα του Εργαστηριακού Κέντρου Μεσολογγίου κα Βασιλική Χούτα, ο Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ι. Π. Μεσολογγίου κος Πλάκας Σπυρίδων του Νικολάου, ο αντιπρόεδρος Καπνίσης Αθανάσιος, ο κος Παπαδημητρόπουλος Διονύσιος μέλος του κέντρου, ο υποδιευθυντής της ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας ΟΑΕΔ Μεσολογγίου κος Κωνσταντίνος Καπλανίδης και ο εκπαιδευτικός της Σχολής κος Νικόλαος Χονδρός καθώς και άλλοι φίλοι και υποστηρικτές του σχολείου.

Η Διευθύντρια Αγγελική Α. Γριβοπούλου καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και τους ενημέρωσε για το ρόλο του καινοτόμου αυτού σχολείου ενηλίκων για την τοπική κοινωνία του Μεσολογγίου.

Ακολούθησε μπουφές με πλήθος εδέσματα -φαγητά, γλυκά, αναψυκτικά- τα οποία έφεραν ή έφτιαξαν οι εκπαιδευόμενοι και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου.

aixmi-news.gr

Πρέβεζα: Απατεώνες πούλησαν… «αόρατα» ψάρια σε ιχθυοπωλείο!

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr