Σε υπηρεσίες του «δρόμου» βάζει ο Χρυσοχοϊδης 63 αστυνομικούς από το Εγκληματολογικό – Εκτός Κατεχάκη και 15 αστυνομικοί συνεργάτες της Παπακώστα

Στην μετακίνηση άλλων 192 αστυνομικών που υπηρετούσαν στα Εγκληματολογικα Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., τη Διεύθυνση Πληροφορικής αλλά και από την Οικονομική Αστυνομία κι άλλες υπηρεσίες για να ενισχύσουν την Άμεση Δράση και τις κεντρικες υπηρεσίες της Ασφάλειας Αττικής και άλλες αποψιλωμενες προχώρησε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης κ.Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Κι αυτό σε μια συνεχιζόμενη προσπάθεια να ενισχυθούν περαιτέρω υπηρεσίες που σχετίζονται με θέματα ασφάλειας πολιτών και την εμφανή αστυνόμευση. Ειναι χαρακτηριστικό ότι από τα Εγκληματολογικα Εργαστήρια της ΕΛΑΣ αποχωρούν συνολικά 63 αστυνομικοί.

Είναι ενδεικτικό ακόμη ότι ο κ. Χρυσοχοΐδης ζήτησε να επιστρέψουν στις οργανικές θέσεις τους- κυρίως σε αστυνομικά τμήματα της Αττικής και στην Υποδιεύθυνση Περιπολιών – 15 αστυνομικοί που είχαν αποσπασθεί στο γραφείο της υφυπουργού Κατερίνας Παπακώστα.

Σημειώνεται ότι με προηγούμενες αποφάσεις του είχαν μετακινηθεί άλλοι 430 αστυνομικοί κι οι εσωτερικές αλλαγές στην ΕΛ.ΑΣ. θα συνεχισθούν.

Πηγή: tovima.gr

«Ορφανά» χασισόδεντρα στο Αιτωλικό βρήκε η αστυνομία