Σε τέσσερις τελικούς η Ναυπάκτια Ευαγγελία Πλατανιώτη στο Παγκόσμιο

Aποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι είναι μια από τις κορυφαίες Ελληνίδες αθλήτριες και η κορυφαία του Νομού η Ευαγγελία Πλατανιώτη με καταγωγή από τον Πλάτανο κατέλαβε την 9η θέση στον τελικό του ντουέτου στο τεχνικό πρόγραμμα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου στη Νότια Κορέα  το ελληνικό δίδυμο των Ευαγγελία Πλατανιώτη και Ευαγγελία Παπάζογλου.

Μία αθλήτρια πού έχει τιμηθεί από όλους εκτός από τον Δήμο Ναυπακτίας.

Στις πρώτες συνεδριάσεις το Δ.Σ θα πρέπει να πάρει την σημαντική αυτή απόφαση όχι μόνο για να τιμηθεί αλλά να είναι ο Δήμος Μέγας χορηγός της για τις επόμενες μεγάλες διοργανώσεις και στην Ολυμπιάδα.

Ακόμη οι πάρα πολλοί Ναυπάκτιοι επιχειρηματίες στην Ελλάδα και στην Αμερική θα έπρεπε ήδη μετά χαράς να γίνουν υπερήφανοι χορηγοί της Ναυπάκτιας Ολυμπιονίκη 

Στον 4ο συνολικά τελικό και δεύτερο προσωπικό της στο 18ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ν. Κορέας θα δώσει το παρών η Ευαγγελία Πλατανιώτη.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη κατάφερε να προκριθεί σε έναν ακόμα τελικό, αυτή τη φορά στο ελεύθερο πρόγραμμα του Σόλο, τη Δευτέρα (15/07), στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών στην Καλλιτεχνική Κολύμβηση, που διεξάγεται στην Νότια Κορέά.

Η Ελληνίδα αθλήτρια πραγματοποίησε αρκετά καλή αμφάνιση και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στον τελικό, καθώς κατέλαβε την 7η θέση με 88.4333 βαθμούς. Με την καλύτερη βαθμολογία (96.4667 βαθμούς) πέρασε, ως πρώτη, η Ρωσίδα Σβετλάνα Ρομασίνα, ενώ την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε η Ισπανίδα Όνα Καρμπονέλ (2η) με 93.8333 βαθμούς και η Γιούκικο Ινούι από την Ιαπωνία με 92.5667 βαθμούς.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη θα αγωνιστεί την Τετάρτη στις 19:00 τοπική (13:00 ώρα Ελλάδας- απευθείας ΕΡΤ2).

Η Πλατανιώτη μέχρι στιγμής ήταν 7η στον τελικό του τεχνικού προγράμματος στο σόλο, 9η με την Παπάζογλου στο τεχνικό ντουέτο ενώ έχει ήδη προκριθεί και με το ομαδικό στο τελικό του τεχνικού που θα γίνει την Τρίτη στις 19:00 τοπική (13:00 ώρα Ελλάδας- απευθείας ERTSPORTS).

newsit.gr

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Παίδων: Διάκριση για τον Ναυπάκτιο Βασίλης Παπαδημητρίου