ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΣαν δήμαρχος χωρίς δημοτικό συμβούλιο…

Σαν δήμαρχος χωρίς δημοτικό συμβούλιο…

Σαν δήμαρχος χωρίς δημοτικό συμβούλιο…

Έχει καθυστερήσει χαρακτηριστικά το Υπουργείο Υγείας να διορίσει νέα μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο των διασυνδεόμενων νοσοκομείων Αγρινίου – Μεσολογγίου, με αποτέλεσμα τους τρεις τελευταίους μήνες να μην υφίσταται ΔΣ.

«Σαν δήμαρχος χωρίς δημοτικό συμβούλιο» με αυτή την ατάκα περιέγραψε γλαφυρά το πρόβλημα μιλώντας στον «ΔΥΤΙΚΑ FM» ο διοικητής του Νοσοκομείου Μεσολογγίου Παναγιώτης Παπαδόπουλος.

Και είναι πραγματικά άδικο ενώ υπάρχουν πιστώσεις για να «τρέξουν» πολλά θέματα των δύο Νοσοκομείων, και να έχει ανακύψει αυτό το γραφειοκρατικής υφής πρόβλημα, που έχει μπλοκάρει σε μεγάλο βαθμό τη διοικητική και οικονομική λειτουργία των Νοσοκομείων της Αιτωλοακαρνανίας. Είναι πραγματικά αμαρτία να υπάρχουν πιστώσεις για πρόσληψη επικουρικού προσωπικού και να μην μπορούν να προχωρήσουν οι διαδικασίες επειδή δεν υπάρχει Διοικητικό Συμβούλιο.

Το Υπουργείο Υγείας καλά κάνει και έχει ξεκινήσει μεγάλη εκστρατεία για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου. Πρέπει όμως κάποια στιγμή να ασχοληθεί και με τα φαινομενικά μικρότερα προβλήματα. Που στο κάτω – κάτω της γραφής εν προκειμένω δεν απαιτούνται χρήματα. Τόσο δύσκολο είναι να διορίσουν τρεις ανθρώπους στο ΔΣ;

Εφημερίδα «Συνείδηση»

H κατσίκα του γείτονα -και- με το μεταναστευτικό

 

 

 

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr