ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΡυθμίσεις οφειλών προς την ΔΕΥΑ Μεσολογγίου – Πρωτοβουλίες για κοινωνικά δίκαιη λύση στα προβλήματα

Ρυθμίσεις οφειλών προς την ΔΕΥΑ Μεσολογγίου – Πρωτοβουλίες για κοινωνικά δίκαιη λύση στα προβλήματα

Ρυθμίσεις οφειλών προς την ΔΕΥΑ Μεσολογγίου – Πρωτοβουλίες για κοινωνικά δίκαιη λύση στα προβλήματα

Η νέα Δημοτική Αρχή Μεσολογγίου, σε συνεργασία με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΜ, αναζητούν τρόπους εξορθολογισμού της λειτουργίας της επιχείρησης.

Ταυτόχρονα, ο Δήμαρχος Κώστας Λύρος έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με τους αρμόδιους κρατικούς φορείς και αναμένονται πολιτικές πρωτοβουλίες και προτάσεις ώστε να δοθεί μια σωστή και κοινωνικά δίκαιη λύση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Επιχείρηση και επηρεάζουν άμεσα τους Δημότες του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου.

Με την παράταση των ρυθμίσεων για τις 100 δόσεις που ψηφίστηκε με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ Α’ 145/30-09-2019), παρατάθηκε έως 31/12/2019 ο Ν. 4611/2019 περί «Ρύθμισης οφειλών», δίνοντας έτσι μια ευκαιρία στους οφειλέτες των ΟΤΑ α’ βαθμού και τα νομικά τους πρόσωπα, να ρυθμίσουν τις οφειλές τους που έχουν βεβαιωθεί ή θα βεβαιωθούν έως και τις 29/11/2019, σε έως 100 δόσεις, κατόπιν αιτήσεως του οφειλέτη.

Οι δημότες που οφείλουν στην ΔΕΥΑΜ μπορούν να προβούν σε ρύθμιση με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους που θα ωφελήσουν πρώτα τους ίδιους και μετά την Επιχείρηση. Η αίτηση του οφειλέτη για υπαγωγή στη ρύθμιση υποβάλλεται το αργότερο έως και τις 31/12/2019 στα γραφεία της ΔΕΥΑΜ (Πρώην Στρ. Χρ. Καψάλη Μεσολόγγι).

Στο πλαίσιο αυτό, η διοίκηση της ΔΕΥΑΜ καλεί όλους τους συνδημότες που τυχόν έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την Επιχείρηση να προσέλθουν άμεσα να τις ρυθμίσουν.

Αγρίνιο: Οι γυναίκες στέλνουν μήνυμα για τον Καρκίνο του Μαστού

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr