«Λουκέτο» στη Νομική Θράκης για να μην προχωρήσει η ίδρυση σχολής στην Πάτρα!

Κλειστή θα παραμείνει και πάλι η Νομική Σχολή Κομοτηνής, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την ίδρυση τέταρτης Νομικής Σχολής στη χώρα.

Η Γενική Συνέλευση της σχολής αντιδρά στην ίδρυση Νομικής Σχολής στην Πάτρα, η οποία προβλέπεται στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας.

Αναλυτικά τι ανακοινώθηκε:

«Ανακοινώνεται ότι μετά από απόφαση που έλαβε η Γενική Συνέλευση της Νομικής Σχολής στη συνεδρίασή της 10ης.4.2019, εν όψει της κατάθεσης νομοσχεδίου στο οποίο περιλαμβάνεται η ίδρυση της Νομικής Σχολής στην Πάτρα, αναστέλλεται το διδακτικό έργο του Τμήματος Νομικής έως και την Τρίτη 16.4.2019, οπότε και θα επανεκτιμηθεί η περαιτέρω στάση της Σχολής.»

Η Γενική Συνέλευση της σχολής αντιδρά στην ίδρυση τέταρτης Νομικής Σχολής, που προβλέπεται στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας. Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το Σχέδιο Νόμου που ανακοίνωσε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου.

Την αναστολή λειτουργίας του διδακτικού έργου του Τμήματος Νομικής έως και την Τρίτη 16 Απριλίου, αποφάσισε, στη σημερινή συνεδρίαση, η Γενική Συνέλευση της Σχολής.

Η Νομική Θράκης αντιδρά στην ίδρυση τέταρτης Νομικής Σχολής (στο Παν. Πατρών), που προβλέπεται στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας».

tempo24.news

Tο Μουσικό Σχολείο Αγρινίου συμμετέχει και φέτος στο 5ο Μαθητικό Φεστιβάλ Μοντέρνων Χορών