Πένθος στην οικογένεια του Παναθηναϊκού για το χαμό του Ευρυτάνα Νεκτάριου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο ο 40χρονος Ευρυτάνας Νεκτάριος Ζωχάκης, υπεύθυνος ασφαλείας στους «πράσινους».

Με ένα λιτό μήνυμα οι φίλοι του Παναθηναϊκού αποχαιρετούν τον «γίγαντα»- όπως τον αποκαλούσαν – Ευρυτάνα Νεκτάριο Ζωχάκη, που έφυγε από τη ζωή λίγο πριν συμπληρώσει τα 40 του χρόνια χτυπημένος από τον καρκίνο.

Ο Νεκτάριος είχε γεννηθεί στο Καρπενήσι όπου και είχε την πρώτη επαφή με τη «στρογγυλή Θεά», πριν κατεβεί στην Αθήνα και γίνει μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού αφού δούλευε στην υπηρεσία security της Λεωφόρου.

Πάλεψε με γενναιότητα για σχεδόν δύο χρόνια την ασθένεια που έχει πάρει από κοντά μας πολλούς νέους ανθρώπους. Αφήνει πίσω του γυναίκα και δύο μικρά παιδιά.

Βαρύ το πένθος στην παναθηναϊκή οικογένεια, αλλά και σε όσους των γνώριζαν σε Αθήνα και Ευρυτανία.

leoforos.gr : «Ένας γίγαντας Παναθηναϊκός που ήταν πάντα εκεί, δίπλα στο «τριφύλλι» από την κερκίδα ή από το πόστο του security στη Λεωφόρο, από σήμερα θα μεγαλώσει τη Θύρα 13 των ουρανών.

Ο Νεκτάριος δεν είναι πια ανάμεσά μας, αφού μετά από τη γενναία μάχη που έδινε τα τελευταία δυο χρόνια, νικήθηκε και «έφυγε», βυθίζοντας στο πένθος τους φίλους του και την «πράσινη» οικογένεια.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει, συλλυπητήρια στους οικείους του…»

lamiareport.gr

Ομιλία Κωνσταντόπουλου για την Ενσωμάτωση της Οδηγίας 2014/50 για την ενίσχυση δικαιωμάτων κατά την κινητικότητα των εργαζομένων εντός ΕΕ